Pak je Podium TV 231: Toon jouw gelaagdheid

Pak je Podium TV 231: Toon jouw gelaagdheid

Pak je Podium TV 231 toon jouw gelaagdheid

Had jij vroeger een verkleedkist? Kon je met een oude jurk van je oma fantaseren dat je heel iemand anders was? Ook nu ben jij slechts een laag verwijderd van een goed verhaal.

Het thema van de Impactversneller was dit jaar ‘Gewoon een Icoon’. Zo mag jij jezelf neerzetten. Datgene wat voor jou doodnormaal is en jou ‘jou’ maakt, mag je uitvergroten.

Ik introduceerde het begrip ‘personality driven impact’: juist doordat jij jezelf meer laat zien, verbinden mensen zich makkelijker met jou en je boodschap.

Je mag de uitvergrote versie van jezelf laten zien, maar dan wel gebaseerd op de kwetsbare kern.

Hoe kon ik dat het beste verbeelden? Gelukkig was daar oud-podiumista en modeontwerpster Henriette Visser, die de sessies styling en personal branding verzorgt in mijn traject ‘Presenteer als een Pro’. Zij ontwierp een custom couture stuk voor op het podium.

Hier zie je de grand reveal van een van de stukken:

Deze magenta jurk symboliseert de gelaagdheid van jouw persoonlijkheid. Iedere keer kun jij meer van jezelf laten zien, zodat je niet slechts een eendimensionale expert bent, die blijft hangen op het informatieniveau, maar een rolmodel die weet te raken en transformatie teweeg brengt.

Er is nog zoveel meer te delen, maar die lagen (en wat jij daarvan kunt leren) ga je zeker nog horen!

Voor nu inspiratievragen:
– Welke laag mag jij toevoegen aan jouw expertise? Iets uit een vorig (werkend) leven? Een opleiding, passie of gebeurtenis?
– En welke plek of object symboliseert dat, zodat je het makkelijker kunt delen?

Ik hoor het graag van je!


Liefs Eva

PS: Heel graag laat ik je bij deze weten dat de deuren geopend zijn voor Presenteer als een Pro in het najaar! We beginnen op 18 september.

Het thema dit keer is ‘walk the talk’: hoe train je jouw podiumspieren? Niet alleen de inhoud, maar ook de praktijkervaring om te gaan DOEN en DELEN!

Heb je interesse? Klik dan op deze link en boek direct jouw afspraak.

Ook interessant om te lezen

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders