Pak je Podium TV 229: Zo moeilijk om hierop te vertrouwen, maar doe het!

Pak je Podium TV 229: Zo moeilijk om hierop te vertrouwen, maar doe het!

Pak je Podium TV 229 toeters van het universum

Dit is wel een droom die uitkomt hoor. Een mijlpaalmoment. Het oudste sprekersbureau van Nederland, Speakers Academy, vroeg mij om te komen spreken. VOOR HUN EIGEN SPREKERS!

Kun je je een beetje inleven, hoe cool en tegelijk spannend dat is? Spreken voor je peers? Die Olympische plakken hebben behaald, bij de coolste bedrijven ter wereld werken of verstand hebben van de moeilijkste technologie die bestaat? En dan kom jij als pratende flamingo even buurten! 😉

En dan te bedenken dat ik 5 jaar geleden wel graag spreker wilde worden, maar als dagvoorzitter en presentatietrainer geen idee had hoe ik dat voor elkaar moest boksen.

Een dure presentatietrainer uit de grachtengordel vertelde me dat het met mijn spreekambities nooit wat ging worden. Want ik was geen BN’er/wetenschapper/topsporter en had geen verhaal. Beteuterd, een paar duizend euro lichter en flink wat illusies armer, stond ik na de sessie weer op straat.

En nu dus dit moment: spreken voor sprekers. Ik voel me vereerd, voel gezonde spanning en nog iets heel belangrijks: VERTROUWEN.

Ik hoef geen verstand te hebben van raketten bouwen of waterstofenergie. Mijn specialisme is: het podium pakken.

Niet wachten tot de telefoon rinkelt tot je mag spreken op een event, nee. Ik leer sprekers, ondernemers en experts duurzaam en met flair bouwen aan hun positionering, zichtbaarheid en eigen merk als persoonlijkheid.

Ik krijg die middag hele leuke vragen van doorgewinterde sprekers en voel me gewaardeerd EN in mijn element.

Daarom voor jou deze reminder als je ‘m nodig hebt: Waar mag jij zelf meer op vertrouwen? Wat zegt jouw intuïtie je?

Is het tijd dat jij jezelf meer mag neerzetten als persoonlijkheid? Als de expert met flair? Mail mij het woord AFSPRAAK. Dan kunnen we meteen kennis maken.

Pak je Podium!

Liefs Eva

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 226 Cadeau voor jou

Pak je Podium TV 226: CADEAU voor jou!

Mijn zoontje kijkt uit het raam van een rijdende trein. We zitten samen in de coupé. Maar als je uitzoomt, zie je dat we helemaal niet bewegen. Het is geen trein, maar een decorstuk. Twee treinbankjes en een televisie met een video van steeds dezelfde voorbijgaande bomen in beeld. Het is slechts een afleiding voor

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders