Pak je Podium TV 227: Kun jij het letterlijk en figuurlijk dragen?

Pak je Podium TV 227: Kun jij het letterlijk en figuurlijk dragen?

Pak je Podium TV 227 Kun jij het dragen

Handenwrijvend sta ik voor mijn kast, wat gaat het vandaag worden?? Ik geef de deelnemers van mijn audio-driedaagse ‘Let’s Jazz it up’ de opdracht om vandaag te improviseren, te beginnen met je kleding. Niet te veel nadenken, maar vertrouwen op je intuïtie.

Net als ik de gouden knopen van mijn oranje cape dichtknoop, hoor ik achter me: ‘Waar ga jij naartoe?!’, mijn man. ‘Nergens naartoe. Gewoon. Voor de leuk.’ ‘Ja, maar je kunt toch niet zomaar dit aandoen? Je lijkt wel Rasti Rostelli!’

‘Nou, ik heb mijn driedaagse experience, dus ik dacht, ik doe wat leuks aan.’

‘Oké, dan snap ik het. Voor een optreden prima, maar zomaar naar de bakker ofzo? Dat is raar’, mansplaint hij verder. ‘Je lijkt wel Fabiola het levende kunstwerk!’

Ja zeg, nou weet ik het wel! Op zich vinden mijn man en ik het leuk om elkaar een beetje in de zeik te nemen, maar dit was wel weer echt een perfect voorbeeld waarom aandacht vragen voor je podium pakken zo nodig is.

En weet je? Het gaat helemaal niet eens over die kleding. Nee, het gaat erom dat je in je eigen veilige bubbel een innovatief idee of visie hebt en daar voor gaat, maar dat je al binnen de kortste keren tegenwind kunt verwachten. En dan slaat vaak de twijfel toe.

Dus de vraag is niet ‘kun je iets dragen?’, maar kun je het DRAGEN? Oftewel, sta je sterk genoeg om dicht bij jezelf te blijven?

Dit stuk persoonlijk leiderschap en het aanscherpen van JOUW visie en waar jij voor staat en dat daadwerkelijk uitDRAGEN, is wat ik ook teach in het 8-weken programma ‘Presenteer als een Pro’. We beginnen over twee weken met een nieuwe groep en ik heb nog een plekje over. Dus als jij die intuïtie van binnen voelt, die zegt ‘JA! Dit wil ik!’, voordat eventuele stemmetjes van jezelf komen opzetten, of die van anderen: luister dan naar die eerste stem en onderzoek het verlangen. Ik spreek je graag in een persoonlijk kennismakingsgesprek en dan kijken we of we een match hebben. Deelnemers noemen dit programma ‘levensveranderend’.

Kijk snel op www.evabrouwer.tv/presenteer-als-een-pro voor de details en boek snel je afspraak met mij!

Liefs,Eva

PS: Wilde je alsnog de audio-driedaagse terugluisteren? Stuur dan een mail naar info@evabrouwer.tv

Ook interessant om te lezen

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders