Pak je Podium TV 226: CADEAU voor jou! - Pak je podium

Pak je Podium TV 226: CADEAU voor jou!

Pak je Podium TV 226 Cadeau voor jou

Mijn zoontje kijkt uit het raam van een rijdende trein. We zitten samen in de coupé. Maar als je uitzoomt, zie je dat we helemaal niet bewegen. Het is geen trein, maar een decorstuk.

Twee treinbankjes en een televisie met een video van steeds dezelfde voorbijgaande bomen in beeld. Het is slechts een afleiding voor de bewoners van het verpleegtehuis waar mijn schoonvader met dementie sinds kort verblijft na een moeilijke periode thuis.

Op social media lijkt alles mooier dan het is. Maar je weet nooit wat er speelt aan de achterkant. Dat is bij iedereen zo, bij jou en bij mij.

Misschien heb jij in je eigen leven al meegemaakt dat je afscheid moet nemen van geliefden. Of dat je ze ziet veranderen en jullie rollen verschuiven. Alle ballen hoog houden en er zijn voor je familie, kinderen of partner (en jezelf!) kan best een last zijn.

Als er privé van alles speelt is, vreet dat energie en is het moeilijk om je creatieve bron weer te voeden.

Ook ik vond dat de laatste maanden lastig. En dan hielp het weer ook niet mee. 😉
Ik heb de laatste weken zelf weer geïnvesteerd in het voeden van mijn creativiteit. Veel alleen naar musea, veel schrijven, sudoku’s maken en vertrouwen houden. Ook al voel je aan alle kanten ongemak, soms moet je het broedseizoen even uitzitten.

Gelukkig heeft deze oplaadperiode heeft tot nieuwe creativiteit geleid en tot iets bijzonders voor jou. Want ik gun jou dat je (weer) tot bloei komt.

Het doorkruist allerlei plannen die ik had en het is totaal crazy, want helemaal GRATIS, maar ik voel dat ik dit heb te doen en heb te geven.

Ik bedacht de audio experience Let’s Jazz it up!, driedaagse Kom uit je schulp – voice coaching inclusief exclusieve Live Online Masterclass. Een mooie kans om met mij te werken, als je dat (opnieuw) wil ervaren.

Bekijk de details via www.evabrouwer.tv/jazz en laat je eigen creativiteit weer stromen! Let’s jazz it up!

Liefs Eva

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 231 toon jouw gelaagdheid

Pak je Podium TV 231: Toon jouw gelaagdheid

Had jij vroeger een verkleedkist? Kon je met een oude jurk van je oma fantaseren dat je heel iemand anders was? Ook nu ben jij slechts een laag verwijderd van een goed verhaal. Het thema van de Impactversneller was dit jaar ‘Gewoon een Icoon’. Zo mag jij jezelf neerzetten. Datgene wat voor jou doodnormaal is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders