Pak je Podium TV 223: De magie van je podium pakken met foto's

Pak je Podium TV 223: De magie van je podium pakken met foto’s

Pak je Podium TV 223 Backstage fotoshoot podcast

Klik klik, grabbel grabbel, schaterlachen, WAUW roepen! Hoe KLINKT een fotoshoot? En waarom is dat belangrijk, want bij een fotoshoot draait toch alles om de beelden??

Al mijn hele ondernemersreis maak ik gebruik van foto’s om mijn merk en bedrijf te ondersteunen. Eerst met een selfiestick op straat, toen op vakantie, weer wat jaren later voor het eerst met een stylist en nu zelfs met decorstukken erbij!

Had die jonge vrouw rond de dertig met haar selfiestick ooit kunnen vermoeden dat ze in een tule jurk in een gigantische champagne coupe zou liggen?? NOOIT!

Langzaam groeide ik erin en werd ik meer comfortabel om in een grootsere versie van mezelf te stappen.

Gek genoeg werken de fotoshoots ook andersom: doordat je het aangaat en jezelf eens even opdoft of overgeeft aan de fotograaf, zie je pas het beeld dat anderen al van jou zien. Je gaat meer in jezelf en jouw mogelijkheden geloven!

Daarom zorg ik dat er bij elk programma dat ik doe, ook altijd een fotograaf is, zodat je jezelf steeds meer kunt laten wennen aan jezelf op camera zetten en terugzien.

Gun jezelf ook de tijd om daar ervaring mee op te doen en weet dat je nooit een 100% score hebt, ook al zit je nog zo mooi in de make-up. Het gaat om die paar magische shots die jou naar jouw volgende level katapulteren. Stap voor stap.

Om het geheim van een succesvolle fotoshoot te vangen en WAAROM het eigenlijk belangrijk is om jezelf in een uitvergrote versie van jezelf uit te beelden liet ik een geweldige backstage podcast maken. Het resultaat is een SENSATIE: en dat bedoel ik vrij letterlijk: namelijk dat het de zintuigen prikkelt. Omdat je hoort, wat er te zien is.

Mijn backstage podcast werd gemaakt door mijn oud-collega van RTV Utrecht Leonie de Jong, die een zeer ervaren radio-verslaggever is en dat hoor je erin terug. Hierin geen gezellig geklets, maar een action packed podcast, waar jij als een fly on the wall bij mijn fotoshoot bent en leert:

  • Hoe jij je podium pakt BUITEN het podium.
  • Waarom je werkt vanuit een ‘concept’ en wat dat dan precies is.
  • Hoe je storytelling vertaalt in beelden.
  • Waarom ook JIJ jezelf meer als een merk mag zien.
  • Waarom dat niet perse in een glitterjurk hoeft, maar ook op jouw unieke manier kan.
  • Hoeveel werk erin gaat zitten om iets er ‘effortless’ uit te laten zien, en hoe je er het meeste waarde uit haalt.
  • Hoe ik over een loopband strompel in gouden paillettenlaarzen met mijn billen uit mijn jurk! 😉

Heel veel luisterplezier en laat me weten wat je ervan vindt! Beluister hier de aflevering.

Liefs Eva

PS: Eerder maakte Leonie een backstage podcast van de allereerste editie van mijn seminar ‘De Impactversneller’. Mijn eerste eigen seminar vond ik natuurlijk ook retespannend! Luister hoe ze die zenuwen gevangen heeft en hoe ik ze zelf weet om te buigen naar een succesvol event JUIST over je podium pakken, dwars door alle twijfels heen. Je luistert ‘m hier.

Niet luisteren, maar gewoon lekker naar het event komen? Dat kan natuurlijk ook! Kom dan snel naar www.evabrouwer.tv/impactversneller

Benieuwd hoe je nog meer met mij kunt samenwerken om jouw verhaal aan te scherpen voor op en naast het podium? Boek dan jouw kennismakingsgesprek via www.evabrouwer.tv/gesprek

Ook interessant om te lezen

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders