Pak je Podium TV 222: Je podium pakken in ROME?

Pak je Podium TV 222: Je podium pakken in ROME?

PJPTV 222 - Je podium pakken in ROME

We schieten vol en vallen elkaar in de armen. Pal voor een metrostation waar net een golf mensen uit komt, maar het maakt niet uit. Nicole en ik maken ons los uit onze knuffel en kijken elkaar vol dankbaarheid, een beetje betraand en met een vleugje ongeloof aan:

Is het echt gebeurd? Zit het er echt alweer op? En was het echt zo fantastisch als wij hebben ervaren?? Ja dat was het!!!

November afgelopen jaar organiseerden topcoach Nicole Offenberg en ik de eerste editie van Carpe Podium: een twee maanden programma dat start en eindigt in Nederland, met als hoogtepunt een driedaagse retreat ROME. Met als afsluiting een optreden in een heuse antieke Romeinse arena!!

Bekijk hieronder de beelden:

En goed nieuws: we gaan nog een keer!!! Dat betekent dat jij ook de kans hebt om in die arena JOUW verhaal te vertellen. Een once in a lifetime gebeurtenis!

Wat is Carpe Podium? Je vindt jouw eigen verhaal en leert dat met zelfvertrouwen en plezier te presenteren, terwijl je de innerlijke overtuigingen die jou nu saboteren leert overwinnen.

Dit zegt deelnemer Sandra erover:
‘Door de gelaagdheid in het programma Carpe Podium bouw je je verhaal zo goed op, dat het wél een samenhangend geheel wordt. Sterker nog, het wordt leuk om je verhaal te vertellen! Het geeft zo’n boost aan je zelfvertrouwen in spreken in het openbaar! Er viel een enorme last van me af!’

En deelnemer Marijke:
‘Ik had feedback ontvangen om me meer te laten zien en meer uit te spreken. Met die gedachte ging ik op zoek. Toen kwam de mail van Nicole over Carpe Podium en daar zat nog zoveel meer in. Alles samengevat waar ik op dat moment behoefte aan had. Met een relatief kleine groep, op een fantastische plek. Wat het mij heeft opgeleverd? Echt heel veel! Ik merk dat ik makkelijker dingen doe, wat kan er fout gaan en dan gaat het fout, dan is dat zo. Niks doen, afwachten, is bijna geen optie meer.’

Het programma gaat verder dan alleen die drie dagen in Rome: we beginnen al in Nederland en ga je al aan de slag met je verhaal, zodat je in Rome de puntjes op de i kunt zetten en het echt gaat vertellen. In Nederland hebben we weer een mooie afronding met elkaar.

Bekijk het hele programma en de data hier.

De plekken waren vorig jaar in NO TIME weg. We waren zelf helemaal flabbergasted door de animo. We besteden ook veel aandacht aan de samenstelling van de groep. Maar als jij nu een JA voelt, ga er dan voor plan meteen een kennismakingsgesprek via www.evabrouwer.tv/gesprek.

Het is tijd: MASKERS AF. MYTHEN WEG. SCHRIJF GESCHIEDENIS IN ROME!

Carpe Podium!

Liefs Eva

PS: Even iets dichter bij huis beginnen? 😉 Kom dan zeker naar de Impactversneller op 29 mei. Ook daar ga je aan de slag met je verhaal en krijg je de perspectiefverschuiving die je nodig hebt, om te denken ‘Hee het is WEL interessant wat ik te melden heb’ of ‘Ik doe veel te moeilijk! Ik kan mijn boodschap veel makkelijker overbrengen!’ Wil je nog iets weten? Reageer dan even op deze mail, ik neem graag even de tijd om je vragen te beantwoorden! Meer info vind je hier: www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 223 Backstage fotoshoot podcast

Pak je Podium TV 223: De magie van je podium pakken met foto’s

Klik klik, grabbel grabbel, schaterlachen, WAUW roepen! Hoe KLINKT een fotoshoot? En waarom is dat belangrijk, want bij een fotoshoot draait toch alles om de beelden?? Al mijn hele ondernemersreis maak ik gebruik van foto’s om mijn merk en bedrijf te ondersteunen. Eerst met een selfiestick op straat, toen op vakantie, weer wat jaren later

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders