Pak je Podium TV 203: Alle wegen leiden naar Rome.. en dit!

203 - alle wegen leiden naar rome

Het begint een paar jaar geleden op het bloedhete eiland Rhodos. Ik besluit voor de lol een fotoshoot te plannen met een lokale fotograaf in een oude Romeinse arena. Nog geen flauw idee wat ik daarmee wil, behalve ‘leuk voor Insta’. Een zaadje is gepland…

In een visualisatie zie ik steeds klassieke tempels op mijn netvlies. Wat moet ik daarmee?!

En dan klikt het: Ik ben tenslotte historicus en houdt mij tegenwoordig bezig met persoonlijke geschiedenis (Historytelling) om daarmee ieders beste verhaal naar boven te halen.

Ik besluit een presentatietraining te maken IN Rome langs bekende en onbekende landmarks. Met zes deelnemers werken aan hun verhaal met het mooiste decor op aarde als backdrop.

Nu heb ik fantastisch nieuws voor je: De live training Carpe Podium in Rome krijgt ook een ONLINE editie!

Dat betekent dat ik jou vanuit je luie stoel meeneem door de waanzinnigste locaties van Rome en jouw overal uitleg en opdrachten geef, zodat jij kunt werken aan:

  • de beste mindset om het gewoon te DOEN;
  • te werken aan jouw unieke verhaal en personal brand;
  • storytelling-technieken om duidelijker en krachtiger over te komen;
  • content ideeën in overvloed;
  • de strategie hoe jij jouw expertise veel origineler brengt, zodat jij meer autoriteit krijgt!

Je gaat smullen, lachen en krijgt een boost in je creativiteit en lef om daadwerkelijk van jezelf te laten horen!

Bekijk hier een voorproefje:

Video afspelen over Pak je Podium TV 203: Alle wegen leiden naar Rome.. en dit!

Wat hoort er allemaal bij de training Carpe Podium? Je krijgt:

  • 12 prachtige trainingsvideo’s opgenomen bij historische landsmarks in Rome;
  • groepscoaching;
  • live online Masterclass op 8 december (wordt opgenomen!);
  • een oogstrelend en diepgraven werkboek, waar je nog heel veel plezier van hebt!

De investering is 497,- ex btw.
Grijp deze kans en het grote genieten gaat beginnen.

Wees jouw eigen muze: Carpe Podium! Kijk op www.evabrouwer.tv/carpepodium

Ja, ik vind het geweldig als jij besluit mee te doen aan deze training inclusief live groepscoaching: Maar nog meer hoop ik dat het voor jou een aanjager mag zijn om jouw innerlijk vuur te volgen (een van de lessen uit de training, opgenomen bij een magische tempel op het Forum Romanum!).

Wat maakt jou zo onderscheidend? Wat is jouw stem tussen alle roeptoeters? Die niet toetert om het toeteren, maar omdat het nodig is dat jouw boodschap wordt gehoord, om impact te maken voor anderen.

Hoe mag jij het helemaal op jouw unieke manier doen? Ik weet sowieso dat die unieke taal, woorden en uitingen er ook voor jou zijn. Daar help ik mijn klanten dag in dag uit mee.
Wat zijn die van jou? Gun jezelf deze magische stap in jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij je podium pakken, ook op metaforisch niveau een cruciale stap is.

Blijf jij langs de zijlijn staan, of stap je in de arena?

You’ve got this. I’ve got your back. Boek nu jouw plekje, alleen beperkt beschikbaar gedurende mijn verblijf in Rome, dus aarzel niet! Kijk op www.evabrouwer.tv/carpepodium

Carpe Podium!

Ook interessant om te lezen

PJPTV 206 Hoe begin je

Pak je Podium TV 206: De ultieme stap om te beginnen

“Mothers lock your daughters, daughters lock your mothers, geef hem een groot applaus!” Lekkere aankondiging van de populaire podcastmaker en motivational speaker Thijs Lindhout. We zitten samen in een panel bij het event ‘Over Spreken gesproken’, waar we live on stage geïnterviewd worden. Thijs Lindhout heeft op eigen kracht het hele Beatrixtheater uitverkocht met zijn

Lees verder »

Pak je Podium TV 205: Zo begon ik als 7-jarige op het podium

Utrecht 2002. Vol trots gris ik het studentenkrantje uit de bak bij de universiteit. Om mij heen lopen tientallen studenten met hun rugzak over een schouder. Naast me staat mijn beste vriend en mede-geschiedenisstudent Jop. Ik blader snel naar de pagina. ‘Waar staat het nou…??’ ‘Wat zoek je?’ ‘Het interview dat ik heb gegeven voor

Lees verder »
PJPTV 204 Zo hangen ze aan jouw lippen!

Pak je Podium TV 204: Zo hangen ze aan jouw lippen!

Als ik een bepaalde vraag stel in een training krijg ik de meest briljante verhalen. Maar het mooiste is niet eens de inhoud, maar HOE mensen het vertellen. De hele groep ziet het voor zich en degene die vertelt straalt helemaal. Welke vraag ik dan stel? Ik heb het over: ‘wat is een mooie vakantie

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders