Pak je Podium TV 202: Weerstand, ook al zie je jouw droom. Hoe kan dat?

PJPTV 202 - Weerstand tegen jouw roeping

Hoe kan dat nou?! Je hebt een droom, al heel lang, je besluit ervoor te gaan en net als je die leap of faith wil nemen, zie je beren op de weg.

Juist vlak voor die startblokken, neemt de verlamming toe.

In deze korte video leg ik uit wat er gebeurt in je hoofd, maar ook waarom die droom toch haalbaar blijft!

Weet je wat ook helpt? Iemand die met een frisse blik naar jou kijkt en jouw potentie meteen ziet. Die in jou gelooft en die alle aanwezige ingrediënten die er nu al zijn opnieuw rangschikt, zodat je er zelf ook vertrouwen in krijgt.

Het is geen buitenkant en bluf verhaal, het is bij uitstek een binnenkant-verhaal. Maar ik weet: alles is er al.

Vroeger dacht ik bij klanten ‘oh jee, als het me maar lukt om het verhaal te vinden!’  Nu werk ik vanuit diep vertrouwen, omdat keer op keer is bewezen, dat iedereen het al in zich heeft. Het hoeft er alleen nog uit te komen.

Jouw verhaal + jouw ervaring + jouw expertise + jouw achtergrond = jouw unieke onderscheidende en onweerstaanbare mix om jouw podium te pakken!

Mijn handen jeuken om met JOU aan de slag te mogen!

Boek nu jouw kennismakingsgesprek in voor de laatste plekken van januari! Dan gaat de nieuwe ronde van Presenteer als een Pro weer van start. En die wil jij niet missen! 

Ook interessant om te lezen

PJPTV 206 Hoe begin je

Pak je Podium TV 206: De ultieme stap om te beginnen

“Mothers lock your daughters, daughters lock your mothers, geef hem een groot applaus!” Lekkere aankondiging van de populaire podcastmaker en motivational speaker Thijs Lindhout. We zitten samen in een panel bij het event ‘Over Spreken gesproken’, waar we live on stage geïnterviewd worden. Thijs Lindhout heeft op eigen kracht het hele Beatrixtheater uitverkocht met zijn

Lees verder »

Pak je Podium TV 205: Zo begon ik als 7-jarige op het podium

Utrecht 2002. Vol trots gris ik het studentenkrantje uit de bak bij de universiteit. Om mij heen lopen tientallen studenten met hun rugzak over een schouder. Naast me staat mijn beste vriend en mede-geschiedenisstudent Jop. Ik blader snel naar de pagina. ‘Waar staat het nou…??’ ‘Wat zoek je?’ ‘Het interview dat ik heb gegeven voor

Lees verder »
PJPTV 204 Zo hangen ze aan jouw lippen!

Pak je Podium TV 204: Zo hangen ze aan jouw lippen!

Als ik een bepaalde vraag stel in een training krijg ik de meest briljante verhalen. Maar het mooiste is niet eens de inhoud, maar HOE mensen het vertellen. De hele groep ziet het voor zich en degene die vertelt straalt helemaal. Welke vraag ik dan stel? Ik heb het over: ‘wat is een mooie vakantie

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders