Pak je Podium TV 201: Met deze zin reken je in één klap af met negatieve feedback!

Pak je Podium TV 201: Met deze zin reken je in één klap af met negatieve feedback!

Pak je Podium TV 201: Met deze zin reken je in één klap af met negatieve feedback!

Ik loop met mijn neus in de wind. Al mijn kleuren uit de kast, lekker grote jetsers van oorbellen in en als klap op de vuurpijl een geweldige groene hoed met een brede rand. Maxima, eat your heart out!

‘Mama! Wat is dat?! Je lijkt wel een lampenkap!’

*enter geluid van een zielig trompetje: mwe mwe mwehhh *

Ok, mijn zoon noemt mij dus een lampenkap? En wat krijg jij weleens naar je hoofd geslingerd?

Bekijk in deze korte video met welke effectieve zin jij in één keer de feedbackgevers het nakijken geeft. En kunt onderscheiden wanneer je wel en wanneer je niks aan andermans commentaar hebt:

Je mag meer vertrouwen hebben dat jouw doelgroep oppikt wat jij bedoelt en op dezelfde golflengte zit. Je mag ook heel goed voelen wie jou nu tegenhoudt. En of dat echt waar is, of dat jij er vooral bang voor bent.

Als jij je niet uitspreekt, kunnen we je ook niet horen en het mag juist op jouw manier! Pak je Podium, ouwe lampenkap die je d’r bent! 🙂

Liefs Eva

PS: meer houvast nodig in welke richting jij jezelf kunt profileren en presenteren? Wat jouw verhaal en unieke haakje is en hoe je jouw personal brand meer vormgeeft?

Boek dan snel jouw kennismakingsgesprek in via www.evabrouwer.tv/gesprek

Ik kijk er naar uit!

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 231 toon jouw gelaagdheid

Pak je Podium TV 231: Toon jouw gelaagdheid

Had jij vroeger een verkleedkist? Kon je met een oude jurk van je oma fantaseren dat je heel iemand anders was? Ook nu ben jij slechts een laag verwijderd van een goed verhaal. Het thema van de Impactversneller was dit jaar ‘Gewoon een Icoon’. Zo mag jij jezelf neerzetten. Datgene wat voor jou doodnormaal is

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders