Pak je Podium TV 201: Met deze zin reken je in één klap af met negatieve feedback!

Pak je Podium TV 201: Met deze zin reken je in één klap af met negatieve feedback!

Ik loop met mijn neus in de wind. Al mijn kleuren uit de kast, lekker grote jetsers van oorbellen in en als klap op de vuurpijl een geweldige groene hoed met een brede rand. Maxima, eat your heart out!

‘Mama! Wat is dat?! Je lijkt wel een lampenkap!’

*enter geluid van een zielig trompetje: mwe mwe mwehhh *

Ok, mijn zoon noemt mij dus een lampenkap? En wat krijg jij weleens naar je hoofd geslingerd?

Bekijk in deze korte video met welke effectieve zin jij in één keer de feedbackgevers het nakijken geeft. En kunt onderscheiden wanneer je wel en wanneer je niks aan andermans commentaar hebt:

Je mag meer vertrouwen hebben dat jouw doelgroep oppikt wat jij bedoelt en op dezelfde golflengte zit. Je mag ook heel goed voelen wie jou nu tegenhoudt. En of dat echt waar is, of dat jij er vooral bang voor bent.

Als jij je niet uitspreekt, kunnen we je ook niet horen en het mag juist op jouw manier! Pak je Podium, ouwe lampenkap die je d’r bent! 🙂

Liefs Eva

PS: meer houvast nodig in welke richting jij jezelf kunt profileren en presenteren? Wat jouw verhaal en unieke haakje is en hoe je jouw personal brand meer vormgeeft?

Boek dan snel jouw kennismakingsgesprek in via www.evabrouwer.tv/gesprek

Ik kijk er naar uit!

Ook interessant om te lezen

PJPTV 206 Hoe begin je

Pak je Podium TV 206: De ultieme stap om te beginnen

“Mothers lock your daughters, daughters lock your mothers, geef hem een groot applaus!” Lekkere aankondiging van de populaire podcastmaker en motivational speaker Thijs Lindhout. We zitten samen in een panel bij het event ‘Over Spreken gesproken’, waar we live on stage geïnterviewd worden. Thijs Lindhout heeft op eigen kracht het hele Beatrixtheater uitverkocht met zijn

Lees verder »

Pak je Podium TV 205: Zo begon ik als 7-jarige op het podium

Utrecht 2002. Vol trots gris ik het studentenkrantje uit de bak bij de universiteit. Om mij heen lopen tientallen studenten met hun rugzak over een schouder. Naast me staat mijn beste vriend en mede-geschiedenisstudent Jop. Ik blader snel naar de pagina. ‘Waar staat het nou…??’ ‘Wat zoek je?’ ‘Het interview dat ik heb gegeven voor

Lees verder »
PJPTV 204 Zo hangen ze aan jouw lippen!

Pak je Podium TV 204: Zo hangen ze aan jouw lippen!

Als ik een bepaalde vraag stel in een training krijg ik de meest briljante verhalen. Maar het mooiste is niet eens de inhoud, maar HOE mensen het vertellen. De hele groep ziet het voor zich en degene die vertelt straalt helemaal. Welke vraag ik dan stel? Ik heb het over: ‘wat is een mooie vakantie

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders