Pak je Podium TV 188: Ben jij de tandarts met het slechte gebit?

Thumbnail 188 Ben jij de tandarts met het slechte gebit

Waar help jij anderen mee?

Kan het zijn datgene waar je anderen mee helpt, voor jezelf altijd een aandachtspunt blijft?

Mijn afdeling is ‘Pak je Podium’, maar hoewel het vaak lijkt of ik het doe, laat ik helaas ook weleens de bal vallen.

Zo laat ik veel te weinig zien, wat mijn klanten bereiken op het gebied van spreken en presenteren! En ik was pas een heleboel testimonialvideo’s kwijtgeraakt. Hoe krijg je het voor elkaar! 

Dus hier een paar goede voorbeelden van mijn eerdere klanten:

 • Dagvoorzitter Gaetana die ik heb getraind, interviewde vorige week premier Rutte! Ze is veelgevraagd dagvoorzitter en geeft ook les op de Hogeschool in presenteren. 
 • Presentator en spreker Maxime hostte haar eerste eigen event, waar ze zelf BN’ers interviewde als Karin Bloemen, strafrechtadvocaat Natacha Harlequin en manager van de sterren Xenia Kasper. (Oh ja, M presenteert ook bij RTL4!)
 • Dagvoorzitter & Comedian Esther draaide in het eerste jaar na onze samenwerking al een ton (!) omzet. Inmiddels presenteert ze naast andere te gekke klussen elke maand een andere CEO in een talkshow voor VNO-NCW. Oh ja, ze heeft inmiddels ook een boek geschreven en een eigen sprekersbureau opgericht.
 • Podiumista Roos weet gescheiden stellen weer samen door een deur te krijgen, daarover is ze vaste gast in de media, zoals RTL.
 • Een van de bekendste voice-overstemmen van Nederland Barbara was wel overal te horen, maar nergens te zien! Inmiddels is ze spreker, podcastpionier en heeft ze een succesvol bedrijf gebouwd met stemcoaching voor ondernemers.
 • Spreker Anita was ook gevraagd als dagvoorzitter, dat wilde ze bij me leren. Prima, maar ik zag ook haar unieke onderwerp! Inmiddels staat ze als populaire spreker bij boekingsbureaus op het gebied van neurodiversiteit. Een nog onbekend thema, dat in deze tijd van diversiteit en inclusie er helemaal bij hoort. Oh ja, ze sprak pas in het Europees Parlement in Brussel!
 • Marketinggoeroe Wendy is het geheime wapen voor de lanceringen van de miljoenenondernemers van Nederland. Maar zelf is ze ook aan het kijken naar een tweede huis in Portugal. 😉 Business is booming!

Zo kan ik nog even doorgaan, mijn klanten verschijnen in de media, hebben opiniestukken in de krant, organiseren retreats in het buitenland, staan op podia en laten zich volop zien in beeld of komen eindelijk in aanmerking voor die droomfunctie.

Op elk niveau kun je je podium pakken. 

 • Als introverte ondernemer jouw tone-of voice vinden in een zee van schreeuwerige ondernemers. 
 • Afrekenen met je pestverleden en eindelijk jezelf laten zien in volle glorie
 • Jouw unieke kleur vinden in een beige landschap.
 • Je kennis niet meer als vanzelfsprekend zien, maar jezelf neerzetten als de expert die je bent
 • Afrekenen met belemmerende overtuigingen, die je al te lang in je schulp houden.

Oh ja, en die testimonials opgenomen tijdens de vorige IMPACTVERSNELLER die ik kwijt was? Die stonden ergens in een ingestoft mapje op vimeo. 😉

Bekijk ze even, ze zijn lekker kort.

Dit zegt Anita:

Dit zegt Gerbrig:

Dit zegt Sandra:

Dit zegt Elza:

Oftewel: kom ook naar DE IMPACTVERSNELLER! Je gaat weer level up in je podium pakken, waar jij ook staat in je groei.

Stop je ambities niet weg, maar ga ervoor! Bij mij heb je een veilige space om in die nieuwe identiteit te stappen.

De laatste kaarten gaan nu in de verkoop. Kijk op www.evabrouwer.tv/impactversneller om erbij te zijn!

Liefs Eva

PS: Een flink aantal deelnemers krijgt zijn ticket via de werkgever vergoed. We sturen ook een factuur als dat handiger is. Vraag ons gerust om hulp. 

Het is in het belang van de organisatie als jij een betere ambassadeur bent van jouw organisatie, dus durf te vragen! www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ook interessant om te lezen

Zo werkt jouw situatie thuis als kind nog door…

Dikke wolken sigarenrook drijven voorbij. Mozart komt uit de grote houten speakers. Mijn opa zit in driedelig pak in zijn eigen stoel, waar niemand anders durft te zitten. Hij houdt een monoloog. Ik ben klein en heb geen idee waar het over gaat, maar ben wel onder de indruk. Ik kijk naar zijn witte achterovergekamde

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders