Pak je Podium TV 187: Dit inzicht kan alles voor je veranderen

Pak je Podium TV 187: Dit inzicht kan alles voor je veranderen

Pak je Podium TV 187Dit inzicht kan alles voor je veranderen

“You are responsible for the energy you bring into the room” Die quote zag ik ooit op een bordje in een Amsterdams hipster café. Hij raakt me meteen.

Ben je je bewust van de energie die je uitstraalt? Kom je om te halen of ook om te brengen?

Als je mij op social media voorbij ziet komen, zie je misschien een en al kleur en vrolijkheid. Maar dat betekent niet dat JIJ alleen maar kleur en knal moet zijn.

Een van mijn dierbare klanten draagt alleen maar zwart en is extreem zuinig op wie ze toelaat in haar space vol goede ideeën. I love her for it. Omdat ze het op haar manier doet.

Van mij hoef je geen positivo te zijn OM het positivo zijn. We hebben ook kritische mensen nodig, die best met hun armen over elkaar mogen zitten en fronsen als ze een blij ei voorbij zien komen.

Maar wat als jij juist je ‘mannetjes van de Muppet Show’ vibe kan inzetten om de wereld een beetje beter te maken? Niet om het mopperen. Jouw ideeën verdienen het juist om een podium te krijgen. Omdat ze een much needed ander perspectief geven op uitgekauwde onderwerpen.

Maar hoe doe je dat?

Zorg dat mensen begrijpen waar je vandaan komt. Wat je hebt meegemaakt, waardoor je staat voor je mening. Deel je eerdere ervaring, omdat een ander daar juist van kan leren. (In plaats van een eye roll krijgen en een ‘Djeez!’)

In de podcast met topspreker Jan van Setten (de über-bruistablet) brengen we een ode aan de ‘droeftoeter’, die vaak zo ten onrechte wordt neergezet, terwijl die juist goede bedoelingen heeft!

Ook al ben jij geen chagrijnige muppet, ik weet uit ervaring dat je nog veel meer regie kunt pakken op hoe je zelf over komt en hoe jij je boodschap duidelijker en overtuigender brengt.

Dit is de laatste kans om mijn mini-programma ‘Pak de R.E.G.I.E.’ te kunnen volgen. Wat krijg je?

  • De R.E.G.I.E.-methodiek bestaande uit vijf simpele en praktische stappen.
  • De registratie van mijn talk ‘Pak je R.E.G.I.E.’ als spreker. “Ik heb hardop gelachen, je was geweldig!” was de feedback.
  • Een werkboek waarmee je veel beter voorbereid en beslagen ten ijs komt, bij welk podium dan ook!
  • Het geheim hoe iemand van een hele dag ontmoetingen JOU blijft onthouden!
  • Een live mediatraining oefensessie via Zoom, waarin ik live aan de slag ga met jouw verhaal t.w.v. 497,-!

Je krijgt dit feestelijke mini-programma nu CADEAU bij aankoop van een ticket voor DE IMPACTVERSNELLER!

Koop hier snel je kaartje! 
Neem jij verantwoordelijkheid voor de impact die je te maken hebt? www.evabrouwer.tv/impactversneller

Ik zie je graag de 31e!

Liefs Eva

PS: heb je al een ticket voor DE IMPACTVERSNELLER? Wat tof! Uiteraard krijg jij dan ook toegang tot dit te gekke programma!

PS 2: Je krijgt toegang tot het programma NA DE IMPACTVERSNELLER op 31 mei, zodat we samen voort kunnen bouwen op de verhalen die je daar gaat ontginnen.

Het wordt fantastisch!

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 224 Zo makkelijk is het om content te maken!-2

Pak je Podium TV 224: Zo makkelijk is het om content te maken!

De schuifdeuren zoeven open. De lucht is net weer opengetrokken na een regenbui en in de verte zie ik haar al staan… haar handen casual in haar joggingbroek. Comfortabel met haar lengte van vier meter hoog. Vier meter hoog?! Ik heb het over het geweldige standbeeld buiten Station Rotterdam Centraal. Het verbeeldt een jonge zwarte

Lees verder »
Pak je Podium TV 223 Backstage fotoshoot podcast

Pak je Podium TV 223: De magie van je podium pakken met foto’s

Klik klik, grabbel grabbel, schaterlachen, WAUW roepen! Hoe KLINKT een fotoshoot? En waarom is dat belangrijk, want bij een fotoshoot draait toch alles om de beelden?? Al mijn hele ondernemersreis maak ik gebruik van foto’s om mijn merk en bedrijf te ondersteunen. Eerst met een selfiestick op straat, toen op vakantie, weer wat jaren later

Lees verder »
PJPTV 222 - Je podium pakken in ROME

Pak je Podium TV 222: Je podium pakken in ROME?

We schieten vol en vallen elkaar in de armen. Pal voor een metrostation waar net een golf mensen uit komt, maar het maakt niet uit. Nicole en ik maken ons los uit onze knuffel en kijken elkaar vol dankbaarheid, een beetje betraand en met een vleugje ongeloof aan: Is het echt gebeurd? Zit het er

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders