Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet.

Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en toch een eenheid vormt.

Hoe krijg je als architect dit er door heen?? Hoeveel vertrouwen moet je dan wel niet wekken met een knettergek en ook nog peperduur ontwerp??

Architect Frank Gehry is wereldberoemd, dus je denkt, “ja logisch dat het hem lukt!”

Maar bekijk even deze korte Pak je Podium TV waarin ik je iets vertel over deze creatieveling (en denk even dat dat ook op jou slaat dus!) en waar jij vandaan komt!

De moraal van het verhaal is voor mij dat je niet perse voor safe hoeft te kiezen omdat je denkt dat je dat slimmer, veiliger of lucratiever is. Wat wil JIJ? Wat is jouw unieke talent?

En hoe maak je dat duidelijker aan de buitenwereld? Hoe kom je los van jargon en krijg je meer werkgeluk en succes in het belangrijke werk dat JIJ hebt te doen?

Ook daarom is het belangrijk om met je eigen verhaal aan de slag te gaan. Er zit ook een innerlijk vuur in jou wat je veel serieuzer mag nemen!

Je podium pakken helpt je om daarmee aan de slag te gaan en de levens van anderen echt te beïnvloeden! Jouw expertise doet ertoe!!

Liefs Eva 

PS: Wil je verder gaan met jouw impact versnellen? Doe dan in september mee aan mijn Presenteer als een Pro Programma. Er is nog plek in het najaar! Kijk snel op www.evabrouwer.tv/presenteer-als-een-pro en boek jouw kennismakingsgesprek in!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches