Pak je Podium TV 147: Drie tips als je voor de (livestream)camera moet

PJPTV 147 Thumbnail Je moet voor de camera

Vandaag geef ik een online masterclass aan medewerkers van een grote bank over online presenteren (I know, heel meta).
Deze medewerkers hebben jarenlang persoonlijk contact gehad met hun klanten en moeten nu ineens online hun voorlichting geven over hypotheken, beleggen en andere financiële producten. En ze kunnen niet goed zien hoe de mensen thuis erop reageren. Best lastig!

De een voelt zich ongemakkelijk, de ander ontpopt zich tot een volleerd talkshowhost! Aan welke kant van het spectrum jij ook zit: je kunt hier beter in worden! En misschien is het wel een ultieme kans voor jou om jezelf in de kijker te spelen in de organisatie waar jij zit! Of kun je jezelf laten zien als spreker of autoriteit op jouw vakgebied.

Met deze drie tips opgenomen vanuit een state of the art livestreamstudio help ik je vast op weg! Check de nieuwste Pak je Podium TV!

Wil je zelf de rol als presentator of moderator pakken? Niet alleen een geweldige job in de spotlight, een kans om te onderscheiden, maar ook heel lucratief! Wie weet is mijn 8-weken traject ‘Presenteer als een Pro’ iets voor jou: voor aspirant-dagvoorzitters/moderators/presentatoren/interviewers, hoe jij het wil noemen.

Interesse? Check www.evabrouwer.tv/presenteer-als-een-pro en plan een kennismakingsgesprek! (Er is beperkt plek, dus wees er snel bij.)

Pak je Podium!

Liefs,
Eva

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches