Pak je Podium TV 146: 5 geheime trucs van een televisiepresentator

Pjptv 146: 5 geheime trucs van een televisiepresentator

Iedereen is nu een beetje televisiepresentator! Jij ook, denk maar aan alle online meetings die je nu hebt, wie had gedacht dat je nu zoveel tijd voor een camera zou besteden?

En misschien is het niet je hobby, maar it’s here to stay! Dus beter maak je je de technieken eigen om nu alsnog invloed uit te kunnen oefenen, ook als sta je niet op een podium of op een netwerkborrel.

Bekijk hier mijn vijf tips uit mijn tijd als televisiepresentator inclusief natuurlijk de camerabeelden uit de oude doos!

Wil je hier nu serieuzer mee aan de slag? Die skills als ‘televisiepresentator’ uitbouwen? Er zijn nu veel kansen om als moderator op te treden, ook binnen organisaties waar je nu misschien in een andere rol werkt. Het is een mooie gelegenheid om jezelf in de kijker te spelen, geweldig om te doen en een kans om extra te verdienen! Daarom heb ik nu een kans om in 8 weken te leren presenteren als een pro, met praktijkervaring in een heuse livestreamstudio! Kijk snel HIER voor alle ins en outs! 

Pak je Podium!

Hartelijks,

Eva

PS: Wil je meer weten? Klik op de link en boek een afspraak in mijn agenda om kennis te maken!

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches