Pak je Podium TV 141: Waar heb jij nu invloed op? [+ Eindejaarssale]

Thumbnail online training 'Online Presenteren'! PJPTV 141

Terwijl ik dit schrijf regent het pijpenstelen en zijn er mensen die het gewoon echt niet makkelijk hebben in deze tijd. Dat besef ik me terdege.
Je kent misschien wel het begrip ‘De cirkel van invloed’: wat ligt buiten jouw macht en waar heb je wél invloed op?

In mijn geval kan ik een steentje bijdragen aan positievere werkcultuur in organisaties die nu niet langer fysiek bij elkaar kunnen komen. Waardoor er makkelijk ruis op de lijn komt door onduidelijke communicatie.

En ondernemers die nu minder makkelijk vanzelfsprekend contact kunnen leggen met klanten, help ik om online meer over te komen als zichzelf.

Want dat is het geheim van goed presenteren: niet een rol spelen van hoe je dénkt te moeten overkomen, maar veel dichter bij jezelf. Met jouw spreektaal, eigen mimiek en ervaringen die je zelf hebt meegemaakt en daardoor dus veel makkelijker kunt vertellen!

Wat is jouw cirkel van invloed? Hoe kan jij jouw steentje bijdragen? In ieder geval door het duidelijker over te kunnen brengen, zodat meer mensen jou snappen!

Daarom bied ik mijn training ‘Online Presenteren’ nu voor het laatst aan voor 97,- euro in plaats van 247,-. In het nieuwe jaar gaat de prijs omhoog, dus dit is een topmoment om deze 12 video’s aan te schaffen en te leren hoe jij beter voor de camera kunt staan, want wie had gedacht dat dat tegenwoordig elke dag zou zijn, via Zoom en Teams?

Je kunt de training hier aanschaffen: www.evabrouwer.tv/onlinepresenteren

Wat ga je leren? Omgaan met de camera, zenuwen, techniek, storytelling, interviewen, structuur: you name it! 

Heel veel plezier met deze Must have skill in het hybride tijdperk! 

Liefs Eva

PS: wil je deze training aanschaffen voor een groep? Jouw team of klanten? Reageer dan op deze mail en ik neem contact met je op, dan krijg je er een gave masterclass bij cadeau! www.evabrouwer.tv/onlinepresenteren

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches