Pak je Podium TV 140: Mijn carddeck is er! Zet jezelf op de KAART!

Thumbnail De 'Zet jezelf op de KAART set'! Pjptv 140

Zet jezelf op de KAART! Dat kan nu wel heel letterlijk met de nieuwe Pak je Podium Carddeck. Vijftig te gekke motiverende kaarten met prachtige tekeningen van Rachel Levi. Hier zie je de overhandiging tijdens werkfestival Chaos in de Orde!

De ‘Zet jezelf op de KAART’ sets zijn voor mijn klanten, maar er zijn er nu 50 beschikbaar bij aankoop van de training ‘online presenteren’. Natuurlijk een must in deze dagen van een nieuwe lockdown! Als jij weer veel achter de camera zit, dan zijn deze korte lessen over cameratechniek, interactie, structuur, zenuwen en nog veel meer echt belangrijke skills! 

HIER vind je de training: www.evabrouwer.tv/onlinepresenteren

Er zijn al een aantal carddecks weg, maar als je snel bent, kun je zeker een set bemachtigen! Ze zijn echt tof!!

Liefs Eva

PS: Wist je dat elke kaart ook een unieke video heeft? Check it out! Kijk snel op www.evabrouwer.tv/onlinepresenteren

Ook interessant om te lezen

PJPTV101 Ik doe tenminste iets

Pak je Podium TV 145: Ik doe tenminste iets!

Gelukkig nieuwjaar! Yes, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook al zitten we nog even binnen. Maar laat je niet gek maken. Misschien heb je soms het gevoel dat je heel veel MOET, dat het allemaal niet snel genoeg gaat en vraag je je misschien af of het wel zo bijzonder is wat je doet. Spreek jezelf

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches