Pak je Podium TV 140: Mijn carddeck is er! Zet jezelf op de KAART!

Thumbnail De 'Zet jezelf op de KAART set'! Pjptv 140

Zet jezelf op de KAART! Dat kan nu wel heel letterlijk met de nieuwe Pak je Podium Carddeck. Vijftig te gekke motiverende kaarten met prachtige tekeningen van Rachel Levi. Hier zie je de overhandiging tijdens werkfestival Chaos in de Orde!

De ‘Zet jezelf op de KAART’ sets zijn voor mijn klanten, maar er zijn er nu 50 beschikbaar bij aankoop van de training ‘online presenteren’. Natuurlijk een must in deze dagen van een nieuwe lockdown! Als jij weer veel achter de camera zit, dan zijn deze korte lessen over cameratechniek, interactie, structuur, zenuwen en nog veel meer echt belangrijke skills! 

HIER vind je de training: www.evabrouwer.tv/onlinepresenteren

Er zijn al een aantal carddecks weg, maar als je snel bent, kun je zeker een set bemachtigen! Ze zijn echt tof!!

Liefs Eva

PS: Wist je dat elke kaart ook een unieke video heeft? Check it out! Kijk snel op www.evabrouwer.tv/onlinepresenteren

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches