Pak je Podium TV 139: Dit leer jij van topspreker Jan van Setten

Thumbnail Dit leer jij van topspreker Jan van Setten

Vorige week heb ik iets meegemaakt, waarvan ik hoopte dat het zou gebeuren ‘als ik later groot zou zijn’…

Ik was spreker op het ‘Lowlands’ van kennisseminars van DENK Producties met de beroemde wetenschapper Robert Cialdini, bekend van zijn onderzoek naar overtuigen. Daarnaast stonden er sprekers op het podium als Jos Burgers, Remco Claassen, Jitske Kramer (die je onlangs in Pak je Podium TV al zag!) en mijn ‘mentor’: Jan van Setten.

Door een optreden van topspreker Jan van Setten realiseerde ik me 5 jaar geleden dat ik niet langer alleen wilde aankondigen, ik wilde ook zelf wat vertellen! Daar heb ik hard aan gewerkt en de cirkel was rond, toen ik pas de boekpresentatie van Jan presenteerde. Backstage, een kwartier voor aanvang, vroeg ik hem naar zijn toptip voor het spreken, en die deel ik natuurlijk met jou!

Dus ga ervoor! Pak je Podium!!

Liefs Eva

PS: Graag deel ik ook nog even mijn cadeautje van mijn eigen Pak je Podium Event, nog een mijlpaal! Ontvang hier mijn nummer #1 bestselling boek GRATIS! www.evabrouwer.tv/gratisboek

Ook interessant om te lezen

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches