Pak je Podium TV 138: Dan heb je echt een bizarre podiumweek

PJPTV 138 Dan heb je echt een bizarre podiumweek

Vorige week was het heel speciaal. Ik stond in één week tijd met maar liefst DRIE Pak je Podium’ers op het podium!

Op donderdag was ik zelf presentator van het KVK Start Event en was winstadviseur Janneke van Oorsouw spreker en deskundige in mijn panel.

Op vrijdag tijdens werkfestival Chaos in de Orde deelde ik het podium met Esther van der Voort, die ik in mijn dagvoorzittersopleiding heb gecoacht. Zij sprak op het hoofdpodium over haar te gekke boek Weg met Wollig.

En op datzelfde event was Kim Cober, die in de laatste groep van het Pak je Podium Programma zat ook dagvoorzitter!

Ik ben echt apetrots dat drie cursisten zó stonden te shinen on stage! Benieuwd hoe de sprekers het laatste Pak je Podium Event hebben ervaren? Check deze aftermovie:

Aanstaande zondag de 21e vanaf 13:00 uur is er weer een online Pak je Podium Event. Pak je fleecedeken maar uit de kast en kruip achter je laptop en doe mee! je weet, er is bij mij altijd een kans om zélf je podium te pakken!

Bekijk HIER de ins en outs en hoe jij kans maakt op de digitale goodiebag: www.evabrouwer.tv/event

Zie ik je dan?

Liefs Eva

PS: Leuk als je met iemand samen kijkt! Deel de link www.evabrouwer.tv/event of nodig iemand uit en maak er een Pak je Podium huisfeestje van!

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches