Pak je Podium TV 142: Mijn lessen van Buurman & Buurman

Thumbnail - Mijn lessen van Buurman en Buurman

Zeg, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb best hard gewerkt dit jaar. En dan moet ik ook nog terugblikken op het afgelopen jaar en doelen stellen voor het volgende jaar! Oh wacht, ik moet helemaal niks. Relax!

Vandaag gaan we het anders doen: laten we alles even niet te serieus nemen. Hier zijn mijn lessen van Buurman & Buurman! Serieus leerzaam! ūüėČ Check it out!

Dus wat zeggen we dan? Ajeto!

Liefs Eva

PS: Er is nog maar één plekje over voor het Pak je Podium Programma begin volgend jaar! Is deze voor jou? Reageer dan op deze mail! XE

Ook interessant om te lezen

Zo werkt jouw situatie thuis als kind nog door…

Dikke wolken sigarenrook drijven voorbij. Mozart komt uit de grote houten speakers. Mijn opa zit in driedelig pak in zijn eigen stoel, waar niemand anders durft te zitten. Hij houdt een monoloog. Ik ben klein en heb geen idee waar het over gaat, maar ben wel onder de indruk. Ik kijk naar zijn witte achterovergekamde

Lees verder ¬Ľ

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Download gratis de minitraining 'Pak de R.E.G.I.E'

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt ook wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders