Pak je Podium TV 135: Interview met de bekendste vrouwelijke spreker van Nederland Jitske Kramer

Thumbnail PJPTV 135 Interview topspreker Jitske Kramer

“Vrouwelijke sprekers, we kunnen ze niet vinden!”

Onlangs deelde ik het podium met misschien wel de meest geboekte spreker van Nederland en sowieso de bekendste vrouwelijke spreker van het land: Corporate Antropoloog Jitske Kramer  (@jitske.kramer). 

Dit boegbeeld van diversiteit en inclusie (ze schreef er bestsellers over!) zegt dat ze het eigenlijk EENS is met bovenstaande uitspraak. Hoe dat zit en wat JIJ eraan kunt doen, zie je in dit interview dat ik met haar opnam. Watch en Pak je Podium!

De deur staat open! Wat houd je tegen??

Des te trotser ben ik op de deelnemers van mijn Pak je Podium Programma, die investeren in spreken en zichtbaarheid en die op 21 november hun talk laten horen tijdens het nieuwe Pak je Podium Event. En jij bent welkom!

Dus zet dit vrolijke en leerzame zondagmiddagevent in je agenda en meld je nu aan! Inclusief digitale Goodiebag!

Check: www.evabrouwer.tv/event

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches