Pak jij je podium op 21 november?

Thumbnail Pak jij je podium op 21 november

Yes, ik kijk er zo naar uit! Er komt weer een nieuw Pak je Podium Event aan! Op zondagmiddag 21 november en jij kunt erbij zijn! Krijg jouw kaartje CADEAU en reserveer snel via www.evabrouwer.tv/event!

Deze keer staat het vinden van je verhaal centraal en waarom het zo belangrijk is om veel meer je persoonlijkheid te laten zien. En hoe doe je dat eigenlijk??

Een van de sprekers is Tamara Willemse van “Meester in contact”, een geweldige naam want die slaat op ‘meester in de rechten. Tamara helpt juristen die zich niet helemaal thuis voelen in de harde corporate wereld. Maar wat blijkt? Hun gevoeligheid blijkt juist hun kracht! 

Tamara is zeker niet verlegen en stond al eerder op het podium, ze schreef zelfs een boek! En toch wilde ze meedoen aan het Pak je Podium Programma. Na de kille coronamaanden was ze toe aan een energiestoot en een verdieping van haar verhaal. 

Bekijk hier de video VOOR Tamara meedeed aan het Pak je Podium Programma:

Benieuwd hoe ze straks als spreker haar podium pakt vanuit een prachtige kerk in Hilversum? En benieuwd naar de andere drie sprekers? We delen inside information hoe hun verhalen zijn opgebouwd, zodat jij ervan kunt leren.

Bekijk het event online en reserveer nu via www.evabrouwer.tv/event en ontvang daarna de digitale goodiebag!

Ik zie je op 21 november, zet ‘m vast in je agenda, van 13:00 tot uiterlijk 16:00 uur!

Liefs Eva 

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches