Pak jij je podium op 21 november?

Thumbnail Pak jij je podium op 21 november

Yes, ik kijk er zo naar uit! Er komt weer een nieuw Pak je Podium Event aan! Op zondagmiddag 21 november en jij kunt erbij zijn! Krijg jouw kaartje CADEAU en reserveer snel via www.evabrouwer.tv/event!

Deze keer staat het vinden van je verhaal centraal en waarom het zo belangrijk is om veel meer je persoonlijkheid te laten zien. En hoe doe je dat eigenlijk??

Een van de sprekers is Tamara Willemse van “Meester in contact”, een geweldige naam want die slaat op ‘meester in de rechten. Tamara helpt juristen die zich niet helemaal thuis voelen in de harde corporate wereld. Maar wat blijkt? Hun gevoeligheid blijkt juist hun kracht! 

Tamara is zeker niet verlegen en stond al eerder op het podium, ze schreef zelfs een boek! En toch wilde ze meedoen aan het Pak je Podium Programma. Na de kille coronamaanden was ze toe aan een energiestoot en een verdieping van haar verhaal. 

Bekijk hier de video VOOR Tamara meedeed aan het Pak je Podium Programma:

Benieuwd hoe ze straks als spreker haar podium pakt vanuit een prachtige kerk in Hilversum? En benieuwd naar de andere drie sprekers? We delen inside information hoe hun verhalen zijn opgebouwd, zodat jij ervan kunt leren.

Bekijk het event online en reserveer nu via www.evabrouwer.tv/event en ontvang daarna de digitale goodiebag!

Ik zie je op 21 november, zet ‘m vast in je agenda, van 13:00 tot uiterlijk 16:00 uur!

Liefs Eva 

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches