Pak je Podium TV 136: Drie geheimen van deze eigenaar van een sprekersbureau

Thumbnail PJPTV 136 Drie geheimen van een goede spreker

“Voor vrouwelijke sprekers staan ALLE SEINEN OP GROEN!” 

Dat zegt Robert de Vries (@sprekercom), eigenaar van een van de grootste sprekersbureaus van Nederland Quality Bookings en e-learning platform SPEAKRS. Dus waar wacht je nog op? Dit zijn alvast Robert’s drie musthaves als je wil spreken.

Bekijk hier mijn interview met Robert (en let op, de derde tip zit in de laatste minuut!)

En leuk nieuws! Je girl hier is sinds kort als spreker te boeken bij Quality Bookings en heeft een masterclass op SPEAKRS!! Yeah!

Maar wil JIJ meer gaan spreken? Je hoort het Robert zeggen: de podia snakken naar vrouwelijke sprekers! Tijd om te gaan beginnen! Al was het maar om je expertise te showen, je carrière te boosten of je bedrijf te laten groeien!

Doe dan mee aan het Pak je Podium Programma! De eerste deelnemers voor 2022 zijn er al! Is dit jouw tijd?? Reply dan op deze mail!

Liefs Eva

PS: Zondagmiddag 21 november is een nieuw Pak je Podium Event! Krijg HIER je kaartje CADEAU! WWW.EVABROUWER.TV/EVENT

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches