Pak je Podium TV 125: High five voor deze sprekende auteur die meedoet aan het Pak je Podium Programma!

PJPTV 125 High five voor deze PJP'er

Het afgelopen jaar heb ik mijzelf laten coachen bij mijn boeklancering, bij het maken van mijn lezing en over mijn branding. Ik ben zelf nooit klaar met leren en ik vind het een van de grootste vondsten van het ondernemerschap: never not learning. Het mooiste voorbeeld? Business coaching in Lapland twee jaar geleden! Overdag met sledehonden rijden en ‘s avonds aan de tand gevoeld worden over je dromen, plannen en obstakels. Dat ik mezelf zo’n cadeau kan doen in mijn persoonlijke ontwikkeling is echt magisch!

Daarom ben ik ook zo blij met de nieuwe lichting deelnemers van het Pak je Podium Programma. De een heeft al haar eigen magazine gepubliceerd, weer een ander een boek. De een heeft bijna 20 jaar een bloeiende culinaire onderneming, anderen hebben al een prachtige loopbaan bij organisaties en kiezen er nu voor om meer hun eigen expertise te laten zien. En ondanks al die ervaring kiezen ze er toch voor om gecoacht te worden. Uitgedaagd. Kiezen ze voor een beleving on stage… Hoe zit dat bij jou? 

Het leuke is dat ik een van de nieuwe deelnemers al sprak tijdens mijn boekpresentatie onlangs. Je weet, bij mijn events kun je altijd je podium pakken en blijkbaar smaakte dat naar meer. Tamara lanceert binnenkort een boek en voelt zich al helemaal thuis on stage. En na corona wilde ze haar inner podiumdier weer wakker kussen! Check hier hoe ik haar live online ontmoet. 

Het leuke is dat ik een van de nieuwe deelnemers al sprak tijdens mijn boekpresentatie onlangs. Je weet, bij mijn events kun je altijd je podium pakken en blijkbaar smaakte dat naar meer. Tamara lanceert binnenkort een boek en voelt zich al helemaal thuis on stage. En na corona wilde ze haar inner podiumdier weer wakker te kussen! Check hier hoe ik haar live online ontmoet. 

Tamara krijgt van mij dat glitterkanon. No doubt!! En ik kan niet wachten om haar en de andere deelnemers in november in de show te zien met hun eigen verhaal. Hopelijk ben jij er dan ook bij! Wie weet wel in het scherm! En je weet nooit wat er daarna gebeurt…

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches