Pak je Podium TV 124: Dit vinden de deelnemers van het Pak je Podium Programma!

PJPTV 124 Doe mee aan het PJP programma

Voor jouzelf is wat je doet zo klaar als een klontje. Dus waarom snappen anderen dat dan niet?? 

Het kost echt heel veel aandacht en de juiste woorden om jouw verhaal en boodschap over te brengen. En dan heb je die moeite erin gestoken: moet je het ook nog eens eindeloos herhalen!

Voor mij is mijn Pak je Podium 3-maanden Programma ook zo helder als wat. Twee keer per jaar sta ik op het podium met een groep van 5 ambitieuze vrouwen, zowel ondernemers als professionals. We hebben samen een persoonlijk traject afgelegd om te werken aan een eigen talk, kernboodschap en hoe je jouw diensten op een duidelijke manier kan uitleggen aan anderen en dus ook beter verkopen.

Ja, dan moet ik dat zelf ook doen natuurlijk! En er niet vanuit gaan dat iedereen dat wel weet. 

Het bijzondere van het Pak je Podium Programma is dat je de gelegenheid krijgt om daadwerkelijk als spreker op te treden tijdens het Pak je Podium Event. Daar krijg je top-professioneel beeldmateriaal van, zodat je dat kunt gebruiken voor je eigen marketing.

Maar belangrijker is de ervaring! Presenteren gaat echt om DOEN! Vlieguren maken, stage time pakken! Je kunt wel in je hoofd visualiseren dat jij die menigte toespreekt, maar het daadwerkelijk gaan doen met een prettige stok achter de deur is iets anders. 

Bekijk hier de ervaring van de eerdere deelnemers on stage!

Er zijn voor de komende ronde in het najaar nog maar 2 plekjes beschikbaar. Is een ervan voor jou? Voel je dat het tijd is? Boek dan hier een afspraak in om kennis te maken: www.evabrouwer.tv/strategiegesprek

Ik kijk er naar uit! Pak je Podium!

Liefs Eva

PS: Wat dit programma je oplevert? Meer zelfvertrouwen, instant expertstatus, nieuwe leads en vooral: jouw verhaal en de skills om geweldige content te maken, zonder zwoegen! Benieuwd? www.evabrouwer.tv/strategiegesprek

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches