Pak je Podium TV 114: Durfde jij als kind te stralen?

Pak je Podium TV

Veel van mijn klanten vertellen me dat ze het als kind heerlijk vonden om in het middelpunt te staan en te entertainen. Maar vaak gebeurt er iets waardoor dat stopt. 

Pesten, puberteit, schaamte. Het leven. Waardoor je je innerlijke licht wat zo makkelijk straalde, laat uitgaan. Hoe kan het dat ons natuurlijke kaarsje vaak is gedoofd? Door onszelf of door iemand anders? 

Ook deze tijd is niet de makkelijkste om te stralen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar terwijl ik dit typ heb ik al drie dagen dezelfde trui aan. Het is niet de meest glamourous fase van mijn leven. 😉 

Daarom wil ik je graag herinneren aan je vroegere jij die van nature straalde (of dat nu 1990 of 2019 was. 😉 ) In deze video vertel ik je mijn vroegste jeugdherinnering aan Pak je Podium, toen ik 3 was. Toen zat het er al in! 

Ik wil graag dat jij even terugdenkt aan jezelf als kind. Wanneer durfde je ongebreideld te stralen? “Mama, kijk!” roepen, en juist bewust aandacht trekken naar dat wat je goed kunt, in plaats van kleiner maken wat je doet.  

Laat je erdoor inspireren om vandaag ook je podium te pakken! Trek iets feestelijks uit de kast! Ik doe met je mee! 😉  

PS: Inmiddels staan er 4 hoofdstukken van mijn nieuwe boek over online presenteren voor je klaar om alvast te lezen. Die vind je hier.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt, ik waardeer je mening zeer!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches