Pak je Podium TV 115: Zo werd mijn onzichtbare oma, inspiratie voor mijn zichtbaarheidsmissie

Waarom ik zo nodig mijn podium moet pakken? Omdat ik ook voel vanuit mijn familiesysteem hoe het is om NIET gehoord en gezien te worden. 

Jezelf uitspreken is niet alleen leuk voor Insta: gehoord en gezien worden is ook een levensbehoefte. Jezelf uitspreken wat jij wil en erkenning krijgen voor wat je kan.

Ik weet ook dat dat niet vanzelfsprekend is. Omdat je niet durft, niet weet hoe of omdat je gekortwiekt bent. Dat geldt voor vrouwen in de geschiedenis in het algemeen en vandaag licht ik er eentje uit: mijn Oma.

Ja, die schim die de mokkataartjes en dubbeldrank kwam brengen. Ik wou dat mijn huidige ik kon terugvliegen naar de jaren ’80, om met mijn oma opnieuw in gesprek te gaan, maar helaas…

Daarom wil ik jou vragen om niet te wachten met jezelf uitspreken tot het te laat is. Je podium pakken kan op zoveel manieren. Ook heel subtiel. Wanneer stond je bijvoorbeeld voor het laatst in vol ornaat op de foto? Of ben jij altijd degene die de foto’s neemt? 

Ben je blij met de functie die je hebt op je werk? Of zit er veel meer talent in jou, dat niet gezien wordt? 

Moet er eerst een burn-out aan te pas komen voordat je gaat doen en zeggen wat je echt te doen hebt? 

Wil je voluit ondernemen, maar durf je jezelf en je verhaal niet te laten zien?

Begin vandaag. Dat kan ook in deze tijd. Juist nu. 

Het is mijn missie om vrouwen het podium te laten pakken. Op alle niveaus. Help je mij met mijn missie en tegelijk jezelf?

Mijn boek over online presenteren en je expertstatus pakken, met gebruik van storytelling, is nu verkrijgbaar en tijdelijk krijg je er een vette bonus bij! Bekijk het snel op evabrouwer.tv/deal.

Ik ben er trots op en ik ben trots op ons!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches