Pak je Podium TV 112: Heb je ook last van “kijk-mij-eens-angst”?

Kijk mij eens angst

Om te raken moet je je kwetsbaar opstellen. Dat heb ik al vaker gezegd met een bijpassende foto met een bokshandschoen erbij. Maar je kwetsbaar opstellen mag dan wel in de mode zijn, het is niet altijd makkelijk!

Zo heb ik deze week mijn eerste hoofdstuk gedeeld met mijn testlezers community. Ik kreeg echt heel bruikbare input terug! Dingen waar ik niet aan had gedacht. Of ik ook nog wat structuur ging aanbrengen? 😉 En meer/juist minder anekdotes.

Pas toen realiseerde ik me dat het weliswaar goed was om al in een vroeg stadium over mijn boek te delen, maar dat het eigenlijk ook best spannend was! Het voelt ook wel een beetje naakt…

Dat gezegd hebbende: ik ben er wel superblij mee! Dus thanks for joining me! Het is echt een leerzame reis, voor de lezers, maar zeker ook voor mij!

Nu ga ik iets anders spannends delen. Iets waar ik zelf het gevoel van krijg: “Zal ik dat wel doen, want is dat niet uitsloverig?” I know, het slaat nergens op en ik zou het mijn eigen klanten direct uit hun hoofd praten, maar ik ken die gevoelens ook: de hindernissen op je eigen Pak je Podium-Pad. Die stemmetjes…

Wat is het? Heel simpel, mijn nieuwe showreel van een aantal van de online events die ik de laatste maanden heb gedaan! Hij is al weken af, maar begon stof te verzamelen. Ik ben me ervan bewust nu dat ik altijd veel tips deel, maar mezelf niet altijd in actie laat zien: dus bij deze!

Ik laat deze beelden nu ook zien, omdat ze laten zien wat je meemaakt als online presentator en spreker en in wat voor settings je kan opereren. Mijn boek gaat over online presenteren in die professionele livestream setting, maar ook thuis vanachter de laptop anderen inspireren!

Wil je er alvast meer over weten? Lees dat vooral mijn eerste hoofdstuk over storytelling! Je vindt ‘m in de Testlezers Community! 

Wees welkom!

Liefs Eva

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches