Pak je Podium TV 111: Zo kom je veel duidelijker over…

Zoals je misschien weet ben ik enthousiast begonnen om mijn totaal nog niet bestaande nieuwe boek over online presenteren te promoten. Maar Karma-technisch (en omdat het oprecht heel tof is!) is het dan misschien wel heel mooi om ook een ANDER boek even in het licht te zetten ;). Het boek van mijn zeer gewaardeerde collega-presentator en dagvoorzitter Esther van der Voort.

Esther schreef samen met Huibert-Jan van Roest het boek ‘Weg met Wollig’. Over hoe je met minder woorden, veel meer kunt zeggen. I love it.

Ik kan deze missie niet harder toejuichen! De laatste weken hoorde ik tijdens trainingen bijvoorbeeld de pareltjes ‘inbound marketing’, de ‘V.O.’ (Dat bleek voorlopig ontwerp) en de mooiste: ‘tank-integriteit’ (dat betekende dat de tank… niet lek is!) Hoe fijn als we gewoon echt met elkaar kunnen communiceren, ik bedoel PRATEN en elkaar begrijpen??
 
Esther is dat helemaal toevertrouwd. Toen ik haar leerde kennen was ze ambtenaar bij een ministerie. Een goudmijn voor kantoortaal! Ze besloot het roer om te gooien. Ik mocht haar zes maanden begeleiden in mijn Presenteer als een Pro traject. Ze zegde haar baan op en… Is sindsdien één van de meest geboekte dagvoorzitters van Nederland. Ook voor online events!
 
En het mooiste was: onlangs stonden we SAMEN op het podium als dagvoorzitters bij het geweldige werkfestival Chaos in de Orde. In… Een schapenpak en een flamingojurk!
 
Uiteraard kwamen we te spreken over haar nieuwe boek Weg met Wollig en dat (en wat jij daarvan leert) zie je hier:

En gefeliciteerd! Ik mag twee gesigneerde boeken weggeven! 
Dus laat mij weten waarom jij wil winnen en tag ons op social media @evabrouwerpresents en win!

Al benieuwd naar het eerste hoofdstuk van mijn boek? Check het hier!  

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches