Pak je Podium TV 110: Zit je in een zichtbaarheidsdip? Zo kom je er weer uit!

Zichtbaarheidsdip

Kerstvakantie in een lockdown gevolgd door thuisschool. (Lees: een 6-jarige die zijn hoofd tegen de tafel bonkt omdat hij geen dictee wil doen.) Ik weet niet hoe het met jou zit, maar er zijn dagen geweest dat ik meer inspiratie had om mezelf te laten zien op social media. 😉

Zichtbaarheid is net als je conditie: je moet het onderhouden. Net als het sporten overslaan, terwijl je een zak chips opentrekt tijdens het Netflixen (wat vond je van mijn tips trouwens?!), is het gevaarlijk om je zichtbaarheid helemaal de boel de boel te laten. Het weer oppakken, kan best lastig zijn!

Dan krijg je opnieuw last van de demonen die zeggen dat je toch niks te melden hebt. En waar moet het eigenlijk over gaan? Wat als je helemaal geen duidelijke aanleiding hebt om iets te posten, omdat elke dag eruit ziet alsof je in een hamsterwiel zit? (It’s ground hog day! 😉 )

Dus laat me je dit vertellen: er hoeft nooit een specifieke aanleiding zijn om iets te delen: Elke dag heb je weer een kans om opnieuw te beginnen.

Elke dag mag je je weer opnieuw voorstellen.

Elke dag mag jij die ‘oude koeien’ weer uit de sloot halen. Ja hoor, dat noemen we gewoon de kracht van herhaling! 

Elke dag mag jij je gezicht weer laten zien, met of zonder make-up. Het is nooit teveel. 

Het HOEFT overigens niet, maar als je weer eenmaal bent begonnen, voelt het weer als thuiskomen en pluk je er ook weer de vruchten van. 

Durf ook gewoon iets geks te doen! Zoals in deze nieuwe aflevering van Pak je Podium TV, daarin zie je hoe ik een echt Pak je Podium ding doe: mijn eigen gifjes maken! En natuurlijk geef ik jou wat cameratips.

Het hoeft dus allemaal niet even serieus en al helemaal niet perfect. Wat kun jij vandaag doen om je zichtbaarheid weer op te pakken? Of door te pakken?

Pak je Podium!

Liefs Eva

PS: dit is trouwens de 110e aflevering van Pak je Podium TV! Op mijn Youtubekanaal vind je nog veel meer coole video’s om je zichtbaarheid een boost te geven. Neem even een kijkje en ik zou het superleuk vinden als je je wil abonneren op mijn kanaal. Onder de nieuwe volgers verloot ik een VIP-coachcall! 

 

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches