Pak je Podium TV 109: Waarom je je niet hoeft te laten ontmoedigen door de techniek

Pak je podium, ontmoedigen techniek

Wanneer kan ik nou het beste posten?
Hoe lang mag het zijn?
Wanneer post je iets?
Welke aanleiding gebruik je?
Welke tools heb je nodig?

Allemaal vragen die ik krijg van mijn klanten. Belangrijk ook! Maar voor mij is dat niet het belangrijkste. De aller allerbelangrijkste techniek die je moet beheersen is het leren zien van alle verhalen om je heen.

“Content ligt op straat!” Een bekende uitdrukking, maar misschien ben je er niet van bewust hoeveel bruikbare verhalen ze eigenlijk al hebben. Dat zit ‘m niet in het etaleren van kennis en weetjes, maar het begrijpelijk maken ervan. Dat doe je met VERHALEN!!

Dat is de kern en een onuitputtelijke bron van inspiratie, die je in jezelf kunt aanwakkeren. Daarna kun je alles inplannen en met je telefoon of via high tech middelen de wereld in slingeren, maar hier begint het bij, niet bij de angst of je de techniek wel de baas kunt zijn.

In deze video een voorbeeld van hoe SIMPEL het kan zijn! Zelfs bij een hotemetoot als Frans Timmermans in de zaal. 😉 Check it out!

Wil je weten hoe je pakkende content kunt maken en goed kunt presenteren? Heb je zin om een dag door mij gecoacht te worden? Tijdens een VIP-dag met een klein clubje? (Want presenteren is altijd een groepsproces!) Neem dan contact met mij op.

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches