Pak je Podium TV 108: Zo stop je met het vergelijken van jouw backstage met het optreden van een ander!

pak je podium - ren je eigen race

Word jij melancholisch aan het einde van het jaar? Wat zie je als je terugblikt? Laten we dat samen even doen! Pak pen en papier…

Waar ben je trots op? Doe even een moment je ogen dicht en kies een moment waar je trots op bent?

Is dat een moment waarop je je podium hebt gepakt?

Wat was jouw Pak je Podium Moment van 2020?

In mijn geval is het Pak je Podium Moment van het afgelopen jaar dat ik op 3 april mijn live event in een theater supersnel heb omgegooid en een onlive variant van heb gemaakt in een livestream studio. Retesnel! Dit jaar heb ik 5 eigen events gegeven. Daar ben ik trots op!

Overigens zijn eigen events geven ook heel kostbaar, dus financieel gezien was het misschien beter om het niet te doen. Waren er slimmere dingen die ik had kunnen doen. Maar ik wilde bewijzen aan mezelf en de buitenwereld dat er online zoveel mooie te beleven is. Dat je ook DAAR die spreker, expert en inspirator kan zijn. En natuurlijk heeft het mij uiteindelijk opgeleverd dat ik gezien en gevraagd word als de expert op het gebied van online presenteren.

Laten we vooruit blikken… Wat wordt jouw Pak je Podium Moment van 2021? Welke droom heb je? Welk doel stel je jezelf om je uit te spreken over wat jij belangrijk vindt?

Het gevaar met je podium pakken is dat je vaak jouw backstage vergelijkt met iemand anders zijn optreden. Daar wil ik je graag voor behoeden. Het kan ontzettend afleiden om te kijken wat anderen aan het doen zijn. Voor je het weet haal je jezelf naar beneden.

Daarom deze video over je eigen race rennen. Met fragmenten van een besneeuwd Lapland om in de wintersferen te komen. 😉 Check it out!

Is het jouw ambitie om in 2021 eindelijk online zichtbaar te worden? Wil jij gezien worden als de expert in jouw vak en zelf gevraagd worden? Neem dan contact met mij op. Ik ga in het nieuwe jaar ook een VIP-dag doen voor als je zelf wil spreken en/of presenteren. Het is voor een select clubje, dus als je daar meer over wil weten, stuur dan een mail.

Pak je Podium en gun het jezelf om er beter in te worden! Het hoeft niet meteen perfect, het gaat om het doen! Ik help je er graag bij.

Gelukkig nieuw jaar alvast!! Heel veel liefde, geluk, succes en zichtbaarheid gewenst voor jou en je dierbaren!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches