Pak je Podium TV 102: Waarom je persoonlijker mag presenteren

Bij mijn trainingen om (online) sprekers te trainen valt het me steeds weer op: veel sprekers focussen zich vooral op héél veel slides en zo veel mogelijk kennis over de schutting gooien! 😉

Maar wist je dat je ALTIJD een persoonlijke (en relevante!) toevoeging kunt maken? Er is ALTIJD een manier om de materie weer terug te brengen naar het simpele en alledaagse. Dat zie je ook in deze video, waarin ik een voorbeeld deel van een van mijn optredens als dagvoorzitter.

Ook jij kunt jouw expertise op een originele manier brengen. Zelfs als je zelf denkt dat jij niks heftigs hebt meegemaakt en dus niks te melden hebt. Bij mijn afgelopen event begon personal branding stylist Henriette Visser met een anekdote over een kledingrek en daarna haar persoonlijke verhaal. Ze kon totaal niet vermoeden dat het zóveel snaren zou raken bij de kijkers, die vervolgens massaal haar garderobechecklist gingen aanvragen!

Voila! Het effect van een goed verhaal, dat jouw expertstatus een gigantische boost geeft!!

Wil jij ook meer zichtbaarheid, om zo meer klanten te trekken en bekend te staan als expert in je vak met een unieke persoonlijke touch? Er zijn nog een paar plekjes vrij in de nieuwe ronde van het Pak je Podium Programma. Ben jij erbij? Check snel evabrouwer.tv/pakjepodium.

Wil je weten hoe anderen dit programma hebben ervaren? Kijk dan HIER. 

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden. Kijk in ons Privacybeleid voor meer informatie.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches