Pak je Podium TV 101: “Ik doe maar wat” Gefeliciteerd! Jij doet tenminste iets!

PJPTV101 Ik doe tenminste iets

Zeg eens eerlijk. Denk je nog wel eens: “ik doe maar wat?” Gefeliciteerd! JIJ DOET TENMINSTE IETS!

In een vorig leven was ik ook little miss perfect, voor wie het belangrijkste was om niet af te gaan als een gieter en vooral niet dom over te komen. Wat is het gevaar van dit loslaten? Dat het wel eens mislukt! Maar guess what? Dat is juist leuk om te zien!

Eerder deelde ik de beelden van een ‘mislukt’ optreden bij een van mijn Pak je Podium Events toen ik een nummer van Chaka Khan zong, waar het halverwege klonk of ik in een ravijn stortte zo vals. Oh well, ik heb er natuurlijk weer een tóp verhaal aan over gehouden.

En in deze video hoor je waarom ik tóch heel graag wilde zingen en waarom het ook belangrijk voor jou kan zijn om je te bevrijden van het juk van perfectionisme en schaamte. Check it out!

Waar kan jij achteraf eigenlijk trots op zijn? In plaats van hard tegen jezelf? Waarin mag je meer bevrijding vinden en het gewoon gaat doen. Dat je ook kan zeggen. “Ik doe maar wat?!? Ik doe tenminste iets!

Ik pak mijn podium, wat doe jij eigenlijk?” 😉 Dus als het tijd is om los te komen van perfectionisme en in de actiestand te komen, dan wil ik heel graag met jou werken aan je zichtbaarheid en bekendheid. Ben je er klaar voor? Ik spreek je graag via evabrouwer.tv/strategiegesprek

 

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden. Kijk in ons Privacybeleid voor meer informatie.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches