PJPTV100: When in doubt: Wat zou Beyoncé doen??

Wat zou beyonce doen pjptv

“Wanneer ik twijfel of ik iets moet posten of niet, dan vraag ik mezelf altijd af: Wat zou Eva doen??”

Dat zei een klant pas tegen me. Nou, lijkt me een prima vraag! En ik vertel je vast: Meestal is het antwoord: posten die handel! 😉

En wat denk je dat ík mij afvraag als ik ergens over twijfel? Want ja, ook dat gebeurt. Zoals pas of ik wel een muzikaal filmpje op Instagram zou posten….

Maar when in doubt, is er voor mij maar één go-to-person om even bij te checken of ik wel mijn podium moet pakken. Dan vraag ik: Wat zou Beyoncé doen??

In de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV hoor je een fragment van een interview met mij op Radio 2, waar weer een lekker gênant verhaal voorbij komt, mét Queen Bey. Check it out!!

Om even met de Diva te spreken: YOU SLAY! Dat betekent dat je fantastisch bent zoals je bent. Ook jij bárst van de grappige en inspirerende verhalen en je zit bovenop een berg kennis!! Elk publiek zou meteen In Formation springen als jij op het podium verschijnt. Ook al denk je nu van niet.

Het is tijd om het te gaan verzilveren. Ik help je heel graag verder met je (online) presentatie. Wat is jouw verhaal, wat maakt het uniek en persoonlijk en hoe ga je dat overbrengen? Interesse? Maak een persoonlijke afspraak met mij via evabrouwer.tv/strategiegesprek Want..Who run the world? Girls!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden. Kijk in ons Privacybeleid voor meer informatie.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches