Pak je Podium TV 103: Heb jij ook het gevoel dat het niet snel genoeg gaat?

Ik kijk nooit naar anderen op social media.
Ik kan mijn eigen tempo niet bijhouden.
Ik ga als een raket!

Eh..GRAPJE! Wat denk jij? Dat ik nooit eens zuchtend door mijn tijdlijn ga en me afvraag hoe anderen toch zo succesvol/knap/grappig/rijk/slim etc zijn?!? 😉

Door de jaren heen heb ik gelukkig geleerd om om te gaan met het ‘gif van de vergelijking’. En heb ik me gerealiseerd dat iedereen zijn eigen tempo heeft ik ook. Dat gebeurde tijdens deze gebeurtenis in Lapland, met een sneeuwscooter. Check het in de video!

Dus JA ieder heeft zijn eigen tempo, maar dat betekent geen vrijbrief om dan maar lekker te gaan Netflixen. You have to do the work! Stapje
voor stapje! Ook bij je zichtbaarheid. Misschien trek je nu geen volle zalen, maar als jij consistent bent met jouw boodschap en verhalen, dan gaat de magic komen!! Dat zie ik ook bij mij klanten!!

Dus ben jij er klaar voor? Alleen nu nog kun je meedoen aan het Pak je Podium Programma met als bonus twee maanden EXTRA coaching! Kijk op evabrouwer.tv/pakjepodium. Zin in!

Liefs Eva

PS: benieuwd wat er allemaal in het programma zit? Dat vind je HIER  

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden. Kijk in ons Privacybeleid voor meer informatie.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches