Peroni in stijl – Storie di Stile

Daar bevond ik me toch even in de überhippe crowd van onze hoofdstad! Biermerk Peroni is trots op zijn Italiaanse roots en wil op een originele manier laten zien wat er allemaal voor moois uit het zuiden komt. Daarvoor is het nieuwe platform Storie di Stile in het leven geroepen. Tien invloedrijke bloggers uit Nederland zijn uitgenodigd om ieder een andere Italiaanse stad te bezoeken, van noord tot zuid, om daar hotspots en onontdekte pareltjes te vinden. Aan mij de eer om een kleine talkshow te hosten, om alle bloggers voor te stellen. En een succesvol blog opbouwen blijkt nog niet mee te vallen! Er gaat ontzettend veel tijd in zitten en de truc is volgens deze ervaringsdeskundigen om vooral dicht bij jezelf te blijven. Veel bloggers zijn nu al druk met het leggen van contacten met Italiaanse locals, in de hoop dat ze zo het échte Italië kunnen blootleggen. En daar kunnen wij dan mooi van profiteren. Uiteindelijk verzamelen de bloggers ieder 10 Storie di Stile, oftewel stijlvolle verhalen, zodat we straks 100 inspirerende tips krijgen. Handig voor een toekomstige stedentrip! Hou de bloggers dus in de gaten!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches