Reizigers Centraal terug van weggeweest!

De nieuwe serie van Reizigers Centraal is weer van start gegaan op RTV Utrecht. We hebben al weer heel wat dagen gepost op station Utrecht Centraal om mooie verhalen te verzamelen, en ik kan zeggen: het is gelukt!
Benieuwd? Kijk dan elke zaterdag in juli en augustus om 7:15 en ieder uur herhaald naar RTV Utrecht (direct na U Vandaag). En luister hier mijn gesprek terug op Radio M Utrecht bij presentator Marc van Amstel. Het aankondigen van de plaat liep niet helemaal soepel..! ; )

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »
Guggenheim Museum inspiratie pjpjtv 167

Pak je Podium TV 167: Hoe kun je ZOIETS bedenken???

Stel je voor: een glimmende hypermoderne kathedraal voor kunst, met titanium platen die in de felle zon blinken. De eerste keer dat je oog in oog staat met het Guggenheim Museum in Bilbao weet je niet wat je ziet. Een gebouw dat lijkt alsof het van losse panelen en golvende wanden aan elkaar hangt en

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches