Eva wekelijkse Cultuurgast in U vandaag!

We zijn al een paar weken bezig en het loopt goed: voortaan schuif ik elke vrijdag aan op de rode bank van U Vandaag. Ik breng nieuws op het gebied van cultuur en shownieuws en heb elke week nieuwe uitgaanstips. Zoals de Harleydag in Utrecht, waarvoor we een toepasselijk decorstuk in de studio hadden: een Harley Davidson Fatboy uit 1990. Een mooi toeval: de eigenaar van de Harley heb ik ontmoet tijdens de opnames van Reizigers Centraal. Hij vertelt mij waarom hij zijn hele lichaam heeft getatoeëerd met Maori-tekens.. Maar dat wordt vervolgd!
Het cultuurblok zie je in ieder geval elke vrijdag vanaf 18:00 in U Vandaag en ieder uur herhaald. Heb je trouwens leuke uitgaanstips of cultureel nieuws? Laat het ons weten via nieuws@rtvutrecht!

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren

Pak je Podium TV 161: Zo simpel is super presenteren!

“Tsja, je bent toch bang niet serieus genomen te worden.” Aan het woord is een deelnemer van een training voor het bedrijfsleven. Deze manager heeft een missie om zijn organisatie beter te maken, maar merkt dat het lastig is om te ontsnappen aan jargonwoorden. “Je neemt toch een rol aan, zoals je dénkt dat je

Lees verder »
Thumbnail pjptv 160 Janneke Jager over presenteren met humor

Pak je Podium TV 160: Zo krijg je meer humor in je presentatie

Je wilt: indruk maken, verandering teweegbrengen, mensen laten lachen, als expert gezien worden, groeien in je werk, meer klanten, begrijpelijk overkomen, een geweldige uitstraling hebben. Wat je doet in de praktijk: veel jargon gebruiken, niet lachen, geen oogcontact maken, pleasen (want misschien stoot je wel iemand voor het hoofd), deftig praten anders nemen ze je

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches