Eva wekelijkse Cultuurgast in U vandaag!

We zijn al een paar weken bezig en het loopt goed: voortaan schuif ik elke vrijdag aan op de rode bank van U Vandaag. Ik breng nieuws op het gebied van cultuur en shownieuws en heb elke week nieuwe uitgaanstips. Zoals de Harleydag in Utrecht, waarvoor we een toepasselijk decorstuk in de studio hadden: een Harley Davidson Fatboy uit 1990. Een mooi toeval: de eigenaar van de Harley heb ik ontmoet tijdens de opnames van Reizigers Centraal. Hij vertelt mij waarom hij zijn hele lichaam heeft getatoeëerd met Maori-tekens.. Maar dat wordt vervolgd!
Het cultuurblok zie je in ieder geval elke vrijdag vanaf 18:00 in U Vandaag en ieder uur herhaald. Heb je trouwens leuke uitgaanstips of cultureel nieuws? Laat het ons weten via nieuws@rtvutrecht!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches