Presenteer als een pro - Een exclusief traject van Eva Brouwer

Presenteer als een Pro

Presenteer als een pro

exclusief 8 weken traject

Je bent een expert.
Maar weet iedereen dat al? 
Wees de ambassadeur van jouw expertise en zet je neer als autoriteit in de markt. Pak je Podium! 

aanbevolen door

Vind je het lastig om te vertellen wat je doet?

Je hebt een verlangen om meer te spreken. Op het podium staan, of die nieuwe stap maken in je carrière. 
Dan is het tijd dat anderen jou serieuzer nemen als de expert die je bent, maar belangrijker: neem jezelf vooral serieus.

Wie ben jij nou helemaal?! Nou, wel mooi degene die er verstand van heeft en recht van spreken. Ontneem jezelf dat niet. Pak je Podium!

Misschien vind je het al heel leuk om te spreken. Je wilt het vaker doen, en zelfs professioneel. Je wil graag spreken over jouw onderwerp of zelfs dagvoorzitter zijn.  Hoe pak je dat aan?

Met dit exclusieve 8 weken traject van de ervaren presentator, spreker en presentatiecoach Eva Brouwer van Pak je Podium.

Bekijk de video, maak kennis met Eva en ontdek wat eerdere deelnemers erover zeggen!

In dit exclusieve traject leer je in 8 weken

Durf te veranderen, pak die kans!

“op het podium spreken is het mooiste dat er is. Wie weet sta jij straks ook naast de Koning!” 

Over Eva Brouwer van Pak Je Podium

Eva Brouwer is een van de meest kleurrijke trainers en sprekers van Nederland. Inspirerend, prikkelend, hilarisch en loeischerp!

Deze historicus, journalist en presentator heeft zich ontpopt tot toptrainer, die eerder het podium deelde met topsprekers als Robert Cialdini, Remco Claassen, Jan van Setten, Jitske Kramer en Jos Burgers.

Vanuit haar historische achtergrond weet ze als geen ander hoe belangrijk verhalen zijn en Eva weet die dan ook bij werkelijk iedereen te vinden. Haar grootste kracht is dat ze -net als in de geschiedenis- verbanden legt, zodat jouw verhaal veel meer één logisch geheel wordt. 

"Ik weet dat ik op de plek ben waar ik hoor: het podium!"

Eva’s taal is presenteren, maar de boodschap is niet dat jij per se het fysieke podium op moet. Nee, ELKE DAG IS EEN PODIUM! Jij hebt elke dag opnieuw de kans om dat podium te pakken om jouw doel te bereiken: impact maken op het leven van anderen. Welke vorm past het beste bij jou? Of het op camera, schrift of op het podium is, het gaat om de juiste woorden vinden en de boodschap VERTELLEN. 

Als jij een originele visie hebt en vindt dat dingen anders moeten, is het tijd om je verantwoordelijkheid te nemen. En Eva laat zien dat dat makkelijker is en leuker dan je nu misschien denkt!

Jouw talent is niet aan de buitenkant te zien, je moet het zelf vertellen. Eva leert je hoe.

Benieuwd of dit traject iets voor jou is? Klik op die knop!

Zij gingen jou voor

Het coachingstraject om professioneel te spreken of dagvoorzitter te worden duurt 8 weken, en leert je de kneepjes uit het vak. Deze ambitieuze deelnemers maakten werk van hun verlangen om op het podium te staan. Ze kozen ervoor om geijkte banen achter zich te laten en hun geld te verdienen met dat wat ze het liefste doen: presenteren. Bekijk hier hun ervaringen.

Caresse tilde haar dagvoorzitterskills naar een hoger niveau.

Bestseller-auteur Nicol Tadema is klaar voor de grote zalen!

Superstylist Geryanne is het geheime wapen van Hilversum en nu ook van jou!

1-op-1 Exclusive Alize bereidde met Eva haar internationale keynote met succes voor!

Annelies ging van strafrechtadvocatuur naar duurzame voeding.

Durf die stap te nemen!

“Het was zo frustrerend dat ik niet kon overbrengen wat mijn expertise was. Na het traject met Eva voel ik me bevrijd! Nu spreek ik voor publiek!”

Hoe ziet het traject eruit?

Wil je weten wat voor plan we samen kunnen maken, om meer te expert van jouw terrein te zijn of meer opdrachten te krijgen als trainer, spreker of dagvoorzitter? Klik de button hieronder, en we kijken of we een match hebben.

Release your potential!

Zij gingen jou voor

Het coachingstraject om professioneel te spreken of dagvoorzitter te worden duurt 8 weken, en leert je de kneepjes uit het vak. Deze ambitieuze deelnemers maakten werk van hun verlangen om op het podium te staan. Ze kozen ervoor om geijkte banen achter zich te laten en hun geld te verdienen met dat wat ze het liefste doen: presenteren. Bekijk hier hun ervaringen.

Hilma spreekt en traint nu over geldstress.

Marjolijn wilde meer theatraliteit in haar lezing.

Belevingsexpert Margreet geeft nu ook trainingen en lezingen

Zakenvrouw Emma is naast CEO ook spreker over je bedrijf omschakelen van traditioneel naar modern

Artistiek leider Maaike is dagvoorzitter, podcastmaker en rolmodel voor de culturele sector.

Daniële is een expert op het gebied van sales in de reisbranche en neemt haar teams mee met veel meer bevlogenheid, video’s en storytelling.

Durf die stap te nemen!

Voor wie is dit exclusieve 8 weken traject?

Voor wie is dit traject niet?

Voel je een leegte in je hand waar eigenlijk een microfoon hoort? Supercool, klik op die knop en dan gaan we kijken of er een match is!

Pak die kans!