Pak Je Podium TV 99: Hoe overleef je in het oerwoud van social media?!

PJPTV99 Welke Socials gebruik je

“Gebruik social media als jouw podium! Het is echt niet zo dat de telefoon gaat en dat Carré belt van ‘He, we hebben nog een gaatje”

Deze uitspraak doe ik in de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV. Maar hoe bizar, je gelooft het niet: onlangs werd ik gebeld of ik een event wilde komen presenteren in… Carré! Say what? Ja, juist doordat ik was opgevallen op social media werd ik eruit gepikt om een event te presenteren over persoonlijk leiderschap. Dus je weet nooit hoe een koe een haas vangt!

Daarom wil ik je dus echt aanmoedigen om vandaag te beginnen met je podium pakken. Misschien kijkt er nu geen hond naar of slaat het nergens op. (Over beide scenario’s kan ik meepraten!), maar je vindt gaandeweg je stem en jouw publiek.

Wil je het gelijk in de praktijk brengen? Link met me of tag me op Instagram!

Liefs Eva

PS: Ik begin binnenkort met een nieuwe (Coronaproof!) coachgroep van 5 personen. Een half jaar lang intensieve Pak je Podium-coaching op jouw positionering, presentatie en storytelling. Creativiteit, humor, sparren, verkopen, business, kwetsbaarheid. En dat in de praktijk brengen! 😉 Voel jij een YES? Het wordt MAGIC! Ik praat je graag bij, dus check even evabrouwer.tv/strategiegesprek en dan spreek ik je hopelijk snel!

Ook interessant om te lezen

Netflixtips

Thank me later! Mijn Netflix-tips voor jou!!

Hier zijn ze weer, mijn selectie met Netflix-aanraders met ook een Pak je Podium randje. Stuk voor stuk bedoeld om jou inspiratie te geven hoe JIJ kunt shinen en wel op jouw manier! Komen ze! 1) Jennifer Lopez: Half time | Netflix Tijdens de voorbereidingen op De Impactversneller zat ik helemáál niet te struisvogelen zoals

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches