Wat is jouw faalverhaal? Welke verhalen werken het best? Waar moet je beginnen? En waarom zou je de vuile was buiten hangen? 😉

Na mijn trainingen weten mijn cursisten hoe ze beter verhalen kunnen vinden en vertellen en hoe ze meer klanten daarmee kunnen bereiken. Iets voor jou? Stuur een mail naar info@evabrouwer.tv (ook voor jouw faalverhaal, superleuk!) en dan neem ik contact met je op voor de mogelijkheden.

Vroeger toen ik nog een jonge bange presentatette bij de teevee was, was mijn voornaamste drijfveer: als ik het maar niet fout doe!

Boy, was I wrong. Want bij mijn laatste presentaties stond ik met mijn gulp open op het podium, zong ik vals en begon iemand door me heen te praten. MAAR HET GING BETER DAN OOIT! 😉

Had iemand die onzekere miep van vroeger maar kunnen geruststellen, dat het niet uitmaakt hoe je haar precies zit of dat je even je tekst kwijt bent. De bezorgdheid zorgt er namelijk voor dat je heel ver van de ander verwijderd raakt. Je bent dan zó met jezelf bezig, dat je de verbinding verliest en de aandacht van de boodschap afgaat.

Maar let goed op, want nu komt het belangrijkste. Dit inzicht verandert fundamenteel hoe je aankijkt tegen jezelf presenteren: Weet je dat je GOUD in handen hebt met je eigen blunders en faalverhalen? Hoe je dat moet toepassen zie je in de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV.

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares