Toen ik net moeder was en met haaruitval en kotsvlekken op de bank zat, dacht ik niet “dit is puur geluk!”, maar “er moet toch meer zijn?”. Het sloeg alleen niet op mijn pasgeboren zoontje, maar op mezelf. Ik dacht, nu ben ik moeder van een zoon, nu wil ik er wat van maken ook! Alleen een probleempje: ik had echt geen idee wat dat moest zijn. Wat was dan mijn specialisme? Wat had ik te melden? Ik presenteerde bij de regionale omroep. Ik vertelde dag in dag uit ándermans verhaal. Zelf had ik no clue wat ik kon vertellen.

Tot ik voor het eerst een video zag van Marie Forleo. Een Amerikaanse life/businesscoach die furore maakt online met haar eigen video’s en ondernemers helpt met hun marketing en sales. Het was de eerste keer dat ik zag dat je met traditionele presentatietechnieken iets totaal anders kon doen. Dat je die ook online kunt inzetten.

Ik realiseerde me dat het mijn talent was om ánderen te leren hoe ze hun verhaal kunnen vertellen. Presenteren op een moderne manier.

Dus toen ik zag dat ze een tijdje geleden in Londen was vanwege haar boek ‘Everything is Figureoutable’, aarzelde ik geen moment.

Haar boek is net zo’n wervelstorm als zijzelf en echt een aanrader om je in de actiestand te zetten.

Wil je zelf ook meer video’s inzetten voor je bedrijf? In mijn jaarprogramma gaan we niet alleen kijken wat jouw verhaal is en hoe je dat kunt vertellen op een podium, maar gaan we ook aan de slag met professionele video’s! Dus staat het op je lijstje en komt het er maar niet van? The time is now!

Interesse? kijk op https://evabrouwer.tv/strategiegesprek

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares