Nóóit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik heb pas geracet op het circuit van Zandvoort! Of liever gezegd: ik zat naast de autocoureur alleen maar “oh my gooooooood” te gillen. Ik kan hier nu heel cool zitten doen, maar heel eerlijk? I was scared shitless!

Hoe kwam ik hierin verzeild? Onlangs was ik spreker op een event samen met ondernemer en powerhouse Sandra Hollaar. Zij heeft meerdere bedrijven en is eigenaresse van een ronkende Mercedes SLK, waarmee haar man Mark professioneel racet. Tijdens de bijeenkomst verlootte ze een rondje racen. Of ik ook mee wilde loten? Tuurlijk joh.

Op een gegeven moment kwam het grote grabbelmoment in een bak vol papiertjes met namen. En op dat moment wist ik heel zeker: Sandra trekt mijn naam. En ja hoor! Ik was de winnaar! Haha!
Eenmaal op de dag zelf, wist ik natuurlijk dat ik zou gaan filmen. Maar zou er ook een link zijn met presenteren? Geen idee.

Nou eenmaal uit de auto met knikkende knietjes en trillende handen wist ik het: het gaat om adrenaline! Dat herken ik ook van het podium. De spanning, de hyperfocus en in een splitsecond een beslissing moeten nemen. Wat ga ik nu zeggen?

Bekijk deze aflevering van Pak je Podium TV om meer te weten over presenteren onder druk, maar vooral natuurlijk de hilarische schreeuwbeelden als ik door de bocht vlieg… 😉

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest