“Ik was nooit een meisje-meisje”
“Op mijn werk was ik one of the guys”
“Ik ben geen moeder-moeder”

Dit heb ik letterlijk ooit over mezelf gezegd. Ik herkende mezelf erin. Ik dacht dat het een goede weerspiegeling van mij was. Maar als ik ze nu opschrijf en er naar kijk….

Wat valt je op?

Ik omschreef mezelf op een manier alsof ik niet bij de andere vrouwen hoorde. Alsof ik niet typisch vrouwelijk was. Maar nu denk ik echt seriously?? Alsof er een ‘typische’ vrouw bestaat. Alsof we niet allemaal mannelijke en vrouwelijke kanten hebben.

Met Pak je Podium heb ik vooral vrouwelijke klanten en kom ik geregeld op bijeenkomsten met vrouwelijke ondernemers. Totaal anders dan jarenlang op een redactie werken. Maar I love it! Het moet ook echt zo zijn nu. Ik voel zo sterk wat ik te geven heb: anderen het zelfvertrouwen geven om hun verhaal te vinden, te vertellen en te verkopen.

Ik heb een manifest gemaakt, dat het verhaal en de drijfveren uitlegt van Pak je Podium. Toen mijn online business manager Angelique de video voor het eerst zag zei ze: “Jeetje, dat is wel een heel andere kant van jou. Ik ben er stil van…”

Ik wil je van harte uitnodigen om de video te bekijken en ook mijn uitnodiging aan te pakken om jezelf nóg meer te laten zien.
Laat je weten wat je ervan vindt?

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest