Presenteren op het podium is het gaafste wat er is, en misschien wel het engste! Juist omdat je angsten overwint, geeft het een enorme kick. Zo ervaar ik het ook nog steeds.

Ik zocht een metafoor voor de kick én de angst die het podium oproept. Daarom ging ik in een IJSBAD bij transformatiecoach Verie Aarts. Verie deed mijn presentatiecursus Pak je Podium, omdat ze het superspannend vond om zichzelf te laten zien. Tegelijkertijd voelde ze, dat meer zichtbaarheid haar bedrijf enorm zou helpen. Ze overwon haar angst, deed vlieguren op, en ze is een inspiratiebron voor anderen op Insta.

Dus wie beter dan Verie, kon mij uitleggen hoe je angst kunt overwinnen? Ook de angst voor het ijskoude… Hoe was het voor mij om 2 minuten in een bad met 120 kilo ijs te zitten? Je ziet het in de nieuwste aflevering van Pak je Podium TV. Brrrr!

Meer weten over presenteren en de juiste mindset? Omdat jezelf laten zien, nu eenmaal de béste marketing ever is voor je bedrijf? Kijk snel op evabrouwer.tv/gratispresentatietips of mail me op info@evabrouwer.tv om met mij te sparren hoe ik je kan helpen. (Let op, er is beperkt plek.)

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares