Wat is verbinding? Dat je echt contact hebt met iemand. Met elkaar. Maar dat is wel een beetje moeilijk als je allebei of je schermpje tuurt. Of niet?

Voor deze aflevering van Pak je Podium TV kreeg ik een mooie vraag van Hinke en Elise. Zij organiseren samen op 5 juni een prachtig event, waar ik spreker ben. Het publiek bestaat uit vrouwen die online ondernemen en ook zo hun klanten willen ontmoeten. Maar hoe kun je online eigenlijk een verstandhouding opbouwen?

Zo heb ik deze video eerder gemaakt en kan ik op dit moment niet jouw reactie zien. (Hoewel ik het natuurlijk altijd superleuk vind om van je te horen! Dus laat me vooral weten wat je van mijn video’s vindt.) In deze video ik leg uit wat de stappen zijn om toch écht contact tot stand kunt brengen. Ook al is het online en zit je niet bij elkaar.

Natuurlijk versterken online en offline elkaar, dus wil JIJ op 5 juni bij het Virtual Business Women Live Event zijn? Dan kunnen we elkaar eens echt in de ogen kijken. Ik mag één kaartje weggeven, dus mail me op info@evabrouwer.tv waarom jij erbij wil zijn, en wie weet zie ik jou op 5 juni!

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares