Oh oh oh, wat is het soms lastig om bij jezelf te blijven in dit oerwoud van social media.
“Oh wat is zij goed bezig!”
“Had ik ook maar….een blokjesbuik / een cocktail in een mediterraans zwembad / die gelikte website / zoveel volgers / kooktalent / 3 ton op de bank / een kekke panterprint (oh wacht, die hebben we! 😉 )

Als jij nu denkt “Nee, dat heb ik nou nooit. Ik vergelijk me NOOIT met een ander.” Dan zeg ik, gefeliciteerd. Je bent of een Zen-boeddhist of hebt gewoon heel slecht bereik. 😉

Vergelijk jij je wel vaak met anderen? In deze aflevering van Pak je Podium TV geef ik je tips om daarmee om te gaan. Oftewel: het gif van de vergelijking! Check it out!

Ben jij er klaar voor om op eigen kracht jezelf te presenteren, en los te komen van het gevoel “Wat zullen anderen wel niet van me denken??” Ik ben er om je te helpen!

Ik begeleid een select clubje ondernemers die ook op de bühne wil staan als presentator, dagvoorzitter, of spreker in een intensief half jaar-traject met persoonlijke coaching. Wil je daar meer over weten? Mail me dan op info@evabrouwer.tv

Wil jij eerst beginnen met wat tips om je presentatie gelijk een boost te geven? Kijk dan op https://evabrouwer.tv/kickstarter voor gratis presentatietips! (Ook leuk als je die wil doorsturen naar een bekende, die het wel kan gebruiken!)

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares