De kracht van visualiseren! Niet voor niks stellen topsporters zich vaak helemaal voor hoe ze juichend over de finish gaan en een gouden medaille omgehangen krijgen.

Ik geloof er ook enorm in. Als presentator stel ik me ook vaak tot in detail voor hoe ik op het podium sta en hoe de presentatie gaat verlopen.

Maar onlangs maakte ik iets mee, waardoor ik helemáál heilig ben gaan geloven in de kracht van visualiseren. Check mijn bizarre verhaal in de nieuwe aflevering van Pak je Podium TV!

Meer weten over presenteren? Ik begeleid een select clubje ondernemers die ook op de bühne wil staan als presentator, dagvoorzitter, of spreker in een intensief half jaar-traject met persoonlijke coaching. Wil je daar meer over weten? Mail me dan op info@evabrouwer.tv

Wil jij eerst beginnen met wat tips om je presentatie gelijk een boost te geven? Kijk dan op https://evabrouwer.tv/kickstarter voor gratis presentatietips! (Ook leuk als je deze link wil doorsturen naar een bekende, die het wel kan gebruiken!)

Zelf presenteren? Deze tips wil je niet missen!

Ook ontvang je wekelijks mijn inspiratietips, je kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden.

Pin It on Pinterest