Pak je Podium TV 212: Als je het nu gaat zien, kun je het nooit meer ONTzien!

Pak je Podium TV 212: Als je het nu gaat zien, kun je het nooit meer ONTzien!

‘Kan ik wel een goede leiderschapscoach zijn als ik zelf nooit leidinggevende ben geweest?’ Deze vraagde knaagde onbewust bij Sandra, een van de deelnemers van Carpe Podium de presentatietraining die ik organiseerde samen met Nicole Offenberg in Rome.

Sandra is een steengoede coach, die steevast wordt ingehuurd door grote bedrijven om hun leidinggevenden te begeleiden. Aan werk dus geen gebrek.

Maar onbewust kan zo’n overtuiging wel aan jouw stoelpoten zagen. Want ga je op de bühne staan om jouw visie te delen op het vak, als je eigenlijk denkt: ‘ja maar, ben ik wel the real deal? Want ik heb niet…’ Vul maar in. Wat is dat voor jou?

In Rome ontstond een prachtige shift in haar verhaal. In het verleden had zij een vervelende ervaring met een leidinggevende. Eentje die haar niet klein kreeg, maar juist de motivatie was om te denken ‘zo moet het dus NIET mensen! En ik kan er juist voor zorgen dat er betere leiders opstaan, zodat anderen niet mee hoeven te maken wat ik heb meegemaakt.’

Wat we hier zien is een perspectiefwisseling. Hoe kijk je naar dezelfde gebeurtenis, maar geef je er een andere betekenis aan?

Ik had zelf een lachwekkend voorbeeld onlangs, maar you know me, daar zit dus meteen een verhaal in! Check deze korte video:

Oftewel, ben JIJ in staat ergens anders naar te kijken?

Wil jij net zo’n shift meemaken in de overtuiging, die JOU nu parten speelt? Die eigenlijk jouw GOUD bevat, ook al zie je dat zelf nog niet?

De nieuwe ronde van Presenteer als een Pro begint over twee weken en ik heb nog één plekje! Het is de laatste in de huidige vorm met 1-op-1 coaching van mij, stylingadvies, professionele video-opnames en foto’s, en in een kleine groep.

Serieuze interesse? Boek dan een gesprek via www.evabrouwer.tv/gesprek

Liefs Eva

PS: Word je al moe van alle visionboard workshops en planningstools voor 2024? Snap ik! Kom ik ook nog aanzetten met mijn Grote Zelfsabotage Show! 😉

Ik wil je laten weten dat dit idee is ontstaan puur als joy project in een tijd toen ik zelf moeilijk vooruit te branden was. Vorig jaar was mijn moeder net overleden en wist ik niet hoe ik ooit weer aan de slag zou moeten gaan.

Toen bedacht ik De Grote Zelfsabotage Show puur voor de lol en om op een laagdrempelige manier weer in de actiestand te komen.

Het laatste wat ik wil is jou een gevoel geven dat je het niet goed doet. Je doet het JUIST goed. Je mag nog meer van de unieke JIJ laten zien komend jaar. Het goud zit dichterbij dan je denkt!

Ik zou het superleuk vinden als je erbij bent op 18 januari. Kijk snel hier wat jou te wachten staat! www.evabrouwer.tv/zelfsabotageshow

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 216 Van shame naar shine

Pak je Podium TV 216: Zo ging ik van shame naar shine

Soms heb je een liefdevolle push nodig. Bestaat die contradictie eigenlijk wel? Wanneer is het goed om te pushen en wanneer mag je lekker in je eigen cocon blijven? Jij krijgt nu een uniek kijkje achter de schermen, hoe ik mezelf uit mijn comfortzone kreeg en hoe dat voor jou kan werken. We zijn net

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders