Pak je Podium TV 172: Hoe je meer kleur bekent (ook al hou je van zwart!)

Pak je Podium TV 172: Hoe je meer kleur bekent (ook al hou je van zwart!)

Pak je Podium TV 172 Hoe je meer kleur bekent

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik NOOIT zwart draag. Zelfs op de begrafenis van mijn moeder was ik in het zilver!

Maar als je naar ‘de meester van het zwart’ Cristobal Balenciaga kijkt, dan kun je niet anders dan respect hebben! De tentoonstelling ‘Meesterlijk Zwart’ van het Kunstmuseum in Den Haag draait om de ontwerpen van Balenciaga die zijn hoogtijdagen vierde in de jaren ’50 en ’60.

In deze video ontdek je mijn drie inzichten voor jou! Ben je weer klaar voor een Freek Vonkje vanuit het museum? 😉

In deze video koppel ik persoonlijke ontwikkeling en presenteren aan een modetentoonstelling. Maar weet je dat er voor jou ook interessante combinaties te maken zijn, waardoor jouw kennis op een originele manier over komt?

Jouw kennis is in de meeste gevallen niet uniek, maar je achtergrond, de manier waarop je het vertelt, waarom het onderwerp jou drijft en wat je wil bereiken is wel onderscheidend! Maak daar meer gebruik van!

Wil je ook weten hoe je informatie op een boeiende manier kunt vertellen, oftewel ‘entertrainen’? Kom dan op 17 februari naar de live VIP-dag EntertRainment! Iets voor jou? Kijk op www.evabrouwer.tv/entertrainment

Liefs Eva

PS: op 17 februari ga je gelijk de bühne op in een oud theater! Dus een geweldige plek om vlieguren op te doen en te oefenen! Geschikt voor sprekers, trainers, presentatoren en als je veel moet presenteren op het werk.

Kijk snel op www.evabrouwer.tv/entertrainment of boek een kennismakingsafspraak via www.evabrouwer.tv/gesprek

Ook interessant om te lezen

Pak je Podium TV 223 Backstage fotoshoot podcast

Pak je Podium TV 223: De magie van je podium pakken met foto’s

Klik klik, grabbel grabbel, schaterlachen, WAUW roepen! Hoe KLINKT een fotoshoot? En waarom is dat belangrijk, want bij een fotoshoot draait toch alles om de beelden?? Al mijn hele ondernemersreis maak ik gebruik van foto’s om mijn merk en bedrijf te ondersteunen. Eerst met een selfiestick op straat, toen op vakantie, weer wat jaren later

Lees verder »
PJPTV 222 - Je podium pakken in ROME

Pak je Podium TV 222: Je podium pakken in ROME?

We schieten vol en vallen elkaar in de armen. Pal voor een metrostation waar net een golf mensen uit komt, maar het maakt niet uit. Nicole en ik maken ons los uit onze knuffel en kijken elkaar vol dankbaarheid, een beetje betraand en met een vleugje ongeloof aan: Is het echt gebeurd? Zit het er

Lees verder »

Zelf presenteren?
Deze tips wil je niet missen!

Meld je gratis en vrijblijvend aan. Je ontvangt wekelijks een inspirerende aflevering van Pak je Podium TV. Je kunt je hiervoor op elk gewenst moment weer afmelden.

Pak je podium draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders